Ekipa filma „Patuljci sa naslovnih strana” večeras u bioskopu Cineplexx Niš, a u utorak u Cineplexxu Kragujevac Plaza

Specijalna projekcija filma „Patuljci sa naslovnih strana” sa posetom ekipe filma, održaće se ovog petka, 19. januara od 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku, a 23. januara od 20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Publiku će te večeri pozdraviti glavni protagonisti filma Gordan Kičić, Jelena Đukić i Milena Radulović.

.

Publiku će te večeri pozdraviti glumice Jelena Đukić i Milena Radulović, kao i reditelj i scenarista filma Milorad Milinković.

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere.

Rečju, njegov život je reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Reditelj filma Milorad Milinković navodi da je inspiraciju za ovaj film dobio posmatrajući sadašnje vreme, društvo i naravno rijaliti formate koji su zastupljeni na našim TV kanalima i veoma su gledani. „Mislim da je rijaliti, kao sociološki fenomen logičan nastavak smera u kojem civilizacija ide.

Ima jedan monolog, koji Kile (Gordan Kičić) izgovara u filmu, o tome kako su ljudi oduvek voleli da gledaju ludake jer ih je sama činjenica da nisu takvi tešila. To je, mislim, suština rijalitija. A najava za 3 minuta slave kaže: Ranije ste odlazili u cirkus nakaza, sada frikove dovodimo u vaš dom!”

Karte za specijalnu projekciju filma „Patuljci sa naslovnih strana” trenutno su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.