Pre 47 godina dobio je poklon od bivše devojke, ali ga još uvek nije otvorio! A šta se krije iza ove neverovatne priče?

Svi jedva čekamo da otvorimo novogodišnje poklone, međutim Adrijan Pirs iz Kanade svoj božićni poklon čuva neotvoren već 47 godina.

.

Dobio ga je od svoje bivše devojke Viki kada je imao 17 godina i koja ga je ostavila pred Božić, ali mu je ipak nešto poklonila ispod jelke. Bili su dugo zajedno i to je bila njegova prva devojka i prva ozbiljna veza.

"Hodao sam u kući i bio sam jako ljut i uzrujan. Kada sam ušao u kuću samo sam bacio poklon ispod jelke. Nakon što je moja porodica otvorila sve božićne poklone, ostao je samo još taj jedan, ali ja sam rekao da ga nikad neću otvoriti", ispričao je Adrijan koji se drži toga još i danas.

Posle raskida su ponovo stupili u kontakt i shvatili da oboje nisu hteli više da budu u vezi. Ali, Adrijan je taj poklon ipak čuvao sve ove godine, iako su se oboje venčali svojim partnerima i postali roditelji.

.

I dan-danas čuva taj poklon i svake godine ga stavlja ispod jelke, ali i dalje ne zna šta je u njemu i ne želi da ga otvori.

Sada je odlučio da fotografiju zapakovanog poklona objavi na Fejsbuk u nadi da će ponovo stupiti u kontakt sa Viki, a svako ko mu u tome pomogne dobiće nagradu.

Želi da otvori poklon za tri godine, kada se obeleži 50 godina od njihove veze, a želi da u tom trenutku sa njim bude baš njegova bivša devojka Viki, koja mu ga je i poklonila.

Pratite nas i na Viberu!