Ovaj klinac ima šest godina i 11 miliona dolara!

U društvu velikih faca sa Jutjuba našla se i jedna „mala“. Naime, na listi deset jutjubera koji su najviše zaradili u godini na izmaku na osmom je mestu Rajan (6), koji je već sad multimilioner.

.

Poznati poslovni magazin „Forbs“ objavio je listu najbogatijih jutjubera za 2017. godinu. Godinu na izmaku obeležio je Britanac Den Midelton, poznatiji kao DenTDM, koji je zaradio 16,5 miliona dolara.

Međutim, najzanimljiviji član top-10 zasigurno je šestogodišnji dečak Rajanan, voditelj svog Jutjub kanala „Rajan tojs rivju“. Prema „Forbsu“, Rajan je u 2017. zaradio 11 miliona dolara i tako zauzeo osmo mesto na lestvici najbogatijih jutjubera. Kanal su pokrenuli njegovi roditelji 2015, a oni i snimaju i producenti su dečakove emisije.

Rajana je proslavio video u kojem otvara veliko „Piksarovo“ jaje puno igračka, objavljen 2015, koji je do danas sakupio više od 800 miliona pregleda. Dečak se još kao četvorogodišnjak zaljubio u recenzije igračaka na Jutjubu i roditelji su u njemu prepoznali potencijal. Osim igračaka, Rajan recenzira i slatkiše. Njegov kanal ima više od 10 miliona pretplatnika.

.

Izvor: Sputnik