Najluđi prigovori turista u 2017: London nema more, Španija puna Španaca!

Sasvim je logično da se na internetu žalite na bezobrazno osoblje hotela, lošu hranu ili preskupe ulaznice za muzej. Ali, neki turisti loše recenzije ostavljaju zbog svake sitnice koja nije po njihovoj volji i koja im je, po njihovom mišljenju, pokvarila putovanje.

.

Portal Love Exploring napravio je veliko istraživanje na Tvitteru i portalima poput TripAdvisor i sakupio najbolje bisere turista za 2017. godinu. Jeste li spremni?

NALIVALI SU ME KOKTELIMA

Jedan anonimni muškarac, nakon egzotičnog putovanja, na Tvitteru se požalio: "Voda je imala čudan ukus pa sam sedam dana morao da pijem koktele! Sad se ne sećam pola godišnjeg!"

ŠPANIJA JE PUNA, ZAMISLITE - ŠPANACA

Jednog turistu je prelepa Španija ostavila je apsolutno ravnodušnim: "Ima previše Španaca. I svi pričaju španski. I hrana je španska i recepcioner u hotelu!"

ŽIVOTINJE U ZOO VRTU SU NAMRGOĐENE

"Životinje u zoološkom vrtu izgledale su tužno i rasplakale su našu decu", uznemireno je napisala jedna mama: "Može li ih neko istrenirati da se smeju?"

MA, GDJE JE TA LONDONSKA PLAŽA?

Neki očigledno ne barataju informacijom da London nije smešten uz more. "Naš londonski apartman nije imao pogled na more", napisao je jedan razočaran par, dok je jedna žena upozorila ostale turiste: "Žao nam je što moramo biti nosioci loših vesti, ali London je zapravo smešten 55 kilometara od najbliže plaže."

DAJTE NAM PUTERA, LJUDI, DAJTE NAM MLEKA!

Britanci su ponudu kafića u Rimu doživeli kao šamar: "Morali smo da jedemo sendvič koji nije bio premazan puterom sa obe strane i, još gore, uz čaj nam nisu poslužili mleko!"

MONA LIZA JE SKROZ MALA

Sorry, ljudi ali to je već poznata informacija. Slavni Luvr naljutio je jednog korisnika TripAdvisora koji je napisao: "Luvr - loš. To je 14 do 16 kilometara dosade. Mona Liza je mala. Možda formata A4. A taj osmeh? Izgleda kao da je upravo opljačkala banku."

OSTALA SAM TRUDNA. BAŠ VAM HVALA!

Verovali ili ne, ne zavisi samo od vas hoćete li ostati trudni, već i od osoblja hotela. Jedna žena požalila se na internetu: "Verenik i ja tražili smo sobu sa odvojenim krevetima, a dali su nam sobu s bračnim krevetom. Sad sam trudna!"

MRZIM BERTA

"Kad smo stigli u resort saznali smo da su Mejvis i Bert takođe tamo. Mrzim Berta.", napisao je jedan gospodin na stranici resorta.

KAKO SE BALON NA TOPLI VAZDUH NAŠAO U VAZDUHU?

"Oko balona za letenje nigde nije bio postavljen znak da nije za one koji se boje visina."

UH, KAKO JE VODIČ BIO RUŽAN

"Vodič nam je bio preružan", napisala je jedna razočarana žena, "Kako da se divimo prelepom pejzažu uz takvo lice?"

TA KIŠA JE STVARNO BAHATA

"Padalo je dok smo bili u Španiji! Nismo znali da u Španiji može da pada kiša!“ Padavine su „neočekivanim“ lokacijama šokirale su jedan par.

PROBLEM JE U PLAŽI, A NE U SUPRUGU

Jedna očajna žena, nakon putovanja koje je loše prošlo, požalila se na internetu: "Toples plaže trebalo bi zakonom zabraniti. Moj suprug je sve vreme buljio u žene koje su prolazile pored nas!"

Izvor: 100posto