Zanimljivosti

Fotka se sa svakom mačkom koju vidi jer ne može da ima svoju

Kako su mu se frustracije godinama nakupljale, Nik je odlučio da otvori Instagram profil na koji stavlja fotografiju sebe i svake mačke koju sretne u životu.
18.11.2017. - 14:31h

@ncanning2014 је поделио/ла објаву дана

Nik kaže da celog života voli mačke. Ali, na njegovu žalost, ne može da ima nijednu  zbog trenutnog smeštaja koji mu to ne dopušta. Kako su mu se frustracije godinama nakupljale, odlučio je da otvori  Instagram profil na kojem stavlja fotografiju sebe i svake mačke koju sretne u životu.

@ncanning2014 је поделио/ла објаву дана

Odrastao je kao jedinac u domaćinstvu koje nije moglo da priušti ljubimca, a ni u kasnijem smeštaju nije imao sreće. "Nik nikad nije sreo mačku koja mu se nije svidela, a očigledno je da je ljubav obostrana", kaže Nikova prijateljica Kelsi, piše Bored Panda.

@ncanning2014 је поделио/ла објаву дана

Nik je zdravstveni radnik, zaposlen je u bolnici, a u prirodi mu je da brine za druge.

Iako mu životne prilike dosad nisu dopustile da ima sopstvenu mačku, to nije sprečilo Nika da život ispuni uživanjem i druženjem sa ovim krznenim ljubimcima.

@ncanning2014 је поделио/ла објаву дана

Odlučio je da na Instagramu objavljuje svoju fotografiju sa apsolutno svakom mačkom koju sretne i pomazi. Time želi da podigne svest o pravilnoj brizi za te četvoronošce kao i da skrene pažnju na udomljavanje mačaka.

Izvor: 100posto.hr