Iznenađenje: Brankicu Sebastijanović i Luku Raco gledaćete u potpuno drugačijim ulogama

Serija "Sinđelići" donela je ogromnu popularnost Brankici Sebastijanović i Luki Raco, gde su kao Eva i Rista osvojila srca publike, a ponovo ih je spojio novi projekat produkcijske kuće "Emotion". Naime, oni će zaigrati u dečijoj novogodišnjoj predstavi "Ponoćna čarolija" koja će tokom decembra obići Srbiju i doneti praznični duh u sve veće gradove naše zemlje!

.

"Jedva čekam da najmlađoj, a najdražoj publici, pokažemo šta smo im pripremili. "Ponoćna čarolija“ će sigurno, među sve nas,vratiti pravi novogodišnji duh, a jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa će progovoriti i o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje", kaže Brankica Sebastijanović.

Sa Brankicom će scenu podeliti popularni Luka Raco, kao i mladi glumci: Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.

Predstava "Ponoćna čarolija" nastala je kao autentični proizvod produkcijske kuće "Emotion", koja je prošle godine publici predstavila brodvejski mjuzikl "Pepeljuga", o kome se još uvek priča. Ove godine "Emotion Live" donosi priču o devojčici Mini (Brankica Sebastijanović) koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu. Koliko će im u svemu ovome pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo, saznaćete u predstavi u kojoj glume miljenici mlađih generacija!

Ova savremena novogodišnja bajka nastala je po tekstu Jasminke Petrović, čija knjiga “Sve je u redu” je proglašena za najbolju dečiji knjigu u 2017. godini. Režiju komada “Ponoćna čarolija” potpisuje Vladan Đurković.

Predstava “Ponoćna čarolija” u produkciji "Emotion Live" premijerno će biti izvedena u Beogradu 10. decembra u dvorani Dečijeg kulturnog Centra, nakon čega će obići sve veće gradove u Srbiji: Pančevo 20. decembra, Smederevo 21. decembra, Niš 22. decembra, Novi Sad 24. decembra. Datumi ostalih gradova biće saopšteni uskoro.