Već u drugom mesecu je saznala da ima NEOBIČNU TRUDNOĆU, a tek nakon porođaja nastali su ŠOKOVI!

Biti surogat majka danas je sve češća pojava, ali ovo što se desilo Džesiki Alen iz Kalifornije je prava retkost. Ona je pristala da rodi dete kineskom bračnom paru I da za to dobije 30 000 dolara.

.

Nakon što su joj ubacili tuđi embrion sve se odvijalo kako treba, ali sredinom šeste nedelje lekari su ustanovili neočekivan obrt – mama nosi dve bebe, ne jednu.

Veoma se retko događa da se embrion podeli, ali mora da se baš to desilo, uveravali su je stručnjaci koji su nadgledali trudnoću.

U intervjuu "Njujork postu” mlada mama je ispričala da joj se kineski par javio posle nekoliko meseci i rekao da bebe ni najmanje ne liče jedna na drugu.

Posle analize DNK ispostavilo se da jedno dete ima genetski materijal kineskog para, a drugo - Džesike i njenog supruga Vordela Džaspera!

Kako su lekari kasnije utvrdili, reč je o izuzetno retkom slučaju nazvanom superfetacija, kada majka ostane u drugom stanju iako je već trudna! Dosad je zabeleženo svega desetak ovakvih slučajeva, pa je jasno da su šanse da se ovo dogodi ne veće od, laički rečeno, jedan u milijardu.

.

Nakon što su saznali rezultate Džesika i njen partner suočili su se sa ozbiljnim problemima. Kineski par je, doduše, vratio agenciji dete koje nije njihovo, ali je zatražio odštetu od oko 200 000 dolara, preteći da će dete dati na usvajanje ukoliko je ne dobije.

Džesika i Vordel, međutim, nisu hteli da plate “otkup” za vlastitu bebu, a kada je agencija za surogat majčinstvo od njih zatražila dodatnih 70 000 dolara zbog “pretrpljenih teškoća”, par je rešio da presavije tabak i angažuje advokata, piše srbijadanas.com.

Posle svega, dečak po imenu Malaki najzad je tamo gde i treba da bude: kod bioloških roditelja, a jednog dana će prijateljima moći da ispriča neverovatnu priču o svom dolasku na ovaj svet!

Pratite nas i na Viberu!