Popularna "Dadilja" o svojoj bolnoj prošlosti: Silovali su me i to pred očima mog muža!

Posle tog traumatičnog dešavanja, Fren nikada više nije bila ona stara...

.

Čuvena “Dadilja” Fren Drešen, izvanredna holivudska glumica, neradno je sa javnošću podelila detalje iz svoje prošlosti. Fren je 1985. godine bila napadnuta i silovana u sopstvenoj kući. Međutim, to sve je kasnije uzrokovalo rak grlića materice, kojeg su joj lekari ustanovili 2000. godine.

"Godinama sam izbegavala suočavanje sa svojim bolom i silovanjem. Zbog toga sam i obolela od raka", rekla je i otkrila kako je uspela da se nosi sa traumom.

"Posle toga više nikada nisam bila ista. Ali, šta god da vam se desi, morate da nastavite dalje i pretvorite bol u neku svrhu, što sam ja uradila", dodala je.

Fren je 2007. pokrenula neprofitnu organizaciju za prikupljanje novca za borbu protiv raka kod žena.

Inače, pomenuti napad dogodio se 1985. godine, kada su dva naoružana lopova upala u kuću u kojoj je živela sa tadašnjim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom.

Dok je jedan napadač pljačkao njihovu kuću, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu. Džejkobson je za to vreme bio vezan i primoran da gleda užasne prizore.

Muškarac koji ju je silovao je uhapšen, a pošto je tada bio na uslovnoj kazni, vraćen je u zatvor gde sada služi dve doživotne kazne.

Fren i Džejkobson su se razveli 1999. godine, pošto je on shvatio da je gej, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno su glumili u seriji "Srećno razvedeni".

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: 24sata.hr