Kajli Džener je trudnica, a šta ne valja na ovoj fotografiji?

Vest o tome da je članica Džener-Kardašijan klana u blagoslovenom stanju obišla je planetu, ali još uvek nema ni potvrde ni demantija bilo čega u vezi sa tim.

.

Tu informaciju je neko napisao na Tviteru, a popularni sajtovi koji se bave šou-bizom - Page Six i TMZ su, pozivajući se na izvore, potvrdili da je Kajli trudna.

Ona ima tek 20 godina, ali je uspela da stvori sopstvenu imperiju sa 98 miliona pratilaca na Instagramu i poprilično da zaradi od toga.

Otac deteta je Travis Skot, a prema navodima ona bi trebalo da se porodi za pet meseci. Međutim, mnogi sumnjaju u istinitost ovih tvrdnji, a udela u svemu tome ima i sama Kajli.

Ona je na svoj Instagram postavila fotku sa velikim crnim steznikom koji je stavila oko stomaka, a fanovi širom sveta posle njenog postupka imaju samo dve misli u glavi – da ugrožava plod deteta ili da je trudnoća samo izmišljotina.

Uprkos tome, inostrani portali nastavljaju da su bave njenom trudnoćom, a izvor je za magazin People izjavio kako "njena porodica misli da je premlada da bi bila majka”.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: Noizz

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on