Ono što je ona doživela na prvom dejtu, niko nije... Skinula je periku, a njen momak je počeo da plače...

Prvi sastanak je prijatan, ali ujedno i stresan. Svi se trude da ostave dobar utisak, ali nekad stvari ne mogu ići kako mi želimo. Međutim i neke naizgled loše stvari kriju svoju lepotu. Šta ako mu se ne svidim, šta ako ne budemo imali zajedničke teme i tokom razgovora bude neprijatno ili dosadno, samo su neke od prvih misli pri pomisli na prvi dejt.

.

Međutim, Eva Bets je imala probleme druge prirode. Ona se na prvom dejtu samo molila bogu da joj ne spadne perika sa glave.

Njena tajna je alopecija koju ima od malena. To predstavlja nedostatak kose i prema rasprostranjenosti može zahvatati veća ili manja područja glave. Uzroci opadanja vlasi su i spoljašnji i unutrašnji faktori bolesti zuba, hroničnih upala sinusa, krajnika, jajnika...

Pratite nas i na Viberu!

U detinjstvu se stalno borila protiv vršnjaka koji su ismevali njen fizički izgled. Dugo godina je vodila bitke sa svojim samopouzdanjem.

Potom se pojavila u britanskom šou programu "First Dates" u kojem je podelila iskustvo na prvom sastanku sa svojim sadašnjim dečkom. Pošto nije želela ništa da krije od njega, rekla mu je da nosi periku, kao i zbog čega. Očekivala je bilo kakvu reakciju od dečka, pa čak i ono najgore.

No, on ju je ponosno pogledao i na njen gest iskrenosti uzvratio rečima: "Nemoj je više nositi. Skini je". Na taj način joj je hteo staviti do znanja da je posebna i da toga ne treba da se stidi. Pogledajte kako je izgledao njihov prvi sastanak.

.