Fotke koje su IZBEZUMILE internet: Oni nisu momak i devojka, već...

Nećete verovati da ova žena ima čak 50 godina, a kada se u javnosti pojavi sa sinom, svi misle da su brat i sestra. Nedavno su objavljene njihove zajedničke fotografije i svi su bili šokirani!

.

Lui Jelin je iz kineske provincije Henan u kojoj je nekada radila kao bibliotekarka. Ključ njenog mladolikog izgleda je intenzivna fizička aktivnost.

Obično za žene u godinama kažemo da sjajno izgledaju radi utehe, ali ovoj 50-godišnjakinji to nije potrebno. Lui zaista izgleda savršeno i to nije nikakva floskula, već činjenica.

Ona nema bore i njeno lice i telo su zategnuti.

"Često se ljudi začude kada čuju koliko imam godina, ali ja se osećam kao da mi je 15", smatra Jelin koju kad god se pojavi sa sinom pitaju da li joj je to nov dečko.

"Ako se ne znojiš dovoljno, ne možeš ni dobro da izgledaš", smatra Jelin za čiji izgled je presudna fizička aktivnost, a kozmetiku retko koristi.

.

"Svakodnevno plivam u jezeru i radim vežbe snage. Najviše volim zimi da plivam na otvorenom. Dok svi nose jakne, ja se skinem u bikini i uskočim u ledenu vodu", kaže Jelin.

U martu prošle godine preplivala je Malajski prolaz, širok nekoliko kilometara.

"To je verovatno najteža stvar koju sam do sada uradila. Borila sam se jer su mi naočari propuštale", prepričava Jelin koja otkriva da će vežbati koliko god joj to zdravlje bude dozvoljavalo.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: Daily Mail