TEST: Šta omiljeno alkoholno piće otkriva o vašoj ličnosti

Kada naručujemo omiljeno piće u kafiću ili noćnom klubu otkrivamo deo svoje ličnosti. Zabavite se i otkrijte što omiljeno alkoholno piće govori o vama.

.

1. Viski

Veruješ da pravi muškarci piju čisti alkohol bez dodatka sokova ili leda. Odišeš dozom elegancije i uspeha čak i kada šećeš gradom u običnim farmerkama i majici, a niko te ne naziva pozerom. Na zabavu uvek stižeš među poslednjima, ali među prvima ideš kući.

2. Džin

Totalno si drugačiji od drugih. Bolje se osećaš u japankama nego u čizmama, a prijatelji te rado zovu na žurke, jer te smatraju dušom svake zabave. Sanjaš o preseljenju na mesto gde vlada večno leto.

3. Obično domaće pivo

Voliš rutinu i manja društva, a najomiljenije mesto za ispijanje piva je tvoj lokalni kafić u kraju. Radiš za život, ali se ne 'trgaš' od posla. UPlaćuješ tombolu i loto i nadaš se dobitku. Tvoj moto je: "Ne možeš osvojiti, ako ne igraš".

4. Vodka / Rakija

Zimogrožljiva si i voliš da živiš u geografski hladnim područjima. Obožavaš proslave do ranih jutarnjih časova, bez obzira da li se nalaziš u lokalnom kafiću ili na velikoj privatnoj žurki.

5. Šampanjac

Ti si osoba koja detaljno analizira svet. Pametno ulažeš novac, pa te mnogi pitaju za financijske savete. Konzumiranje hrane i dug san su za tebe gubljenje vremena. Uživaš u luksuzu, a zlatno je tvoja omiljena boja.

6. Vino

Ambiciozna si osoba, koja zna da ljudima dobre stvari ne padaju s neba bez malo muke i truda. Kažeš da ćeš popiti samo jednu čašu vina, ali izlazak završavaš uz gromoglasan smeh u malom društvu i u ranim jutarnjim satima.

7. Tekila

Opuštena si i društvena osoba. Obožavaš da upoznaješ nove ljude, mesta i krajeve. Za tebe je stres nepoznata reč. Sve radiš "laganini".

8. Jeger / Pelinkovac / Rum

Ti si pozitivna osoba, koja uživa u lagodnom životu. Zabava počinje tek kada ti dođeš. Nakon nekoliko pića pretvaraš se u Džona Travoltu na plesnom podijumu iz "Groznice subotnje večeri".

9. Apsent

Imaš bar jedan odevni predmet od somota i obožavaš kišu. Prigovorićeš svakome ko ti da absint bez šećera i upaljača!

Izvor: drukciji.ba