Žena pilot pričala o svom razvodu, a prestravljeni putnici poželeli da izađu iz aviona

Pilotkinja američke kompanije "Junajtid erlajns" obratila se putnicima pred poletanje aviona i svojim govorom ih preplašila, zbog čega su neki rešili da napuste avion.

.

Neposredno uoči leta od Ostina do San Franciska, žena pilot je izašla iz kabine i putem razglasa saopštila putnicima da let kasni. Vreme do poletanja "ubila" je tako što je putnike obavestila o svom komplikovanom razvodu, a zatim je iznela mišljenje o Donaldu Trampu i Hilari Klinton, izvređajući ih oboje.

Onima koje je njen govor uznemirio poručila je da mogu da napuste avion ako se ne osećaju bezbedno, a neki su odmah posle tog poslednjeg obaveštenja ustali sa svojim stvarima i krenuli ka vratima.

"Ne brinite se, pustiću svog kopilota da upravlja avionom. On je glavni (muško)", rekla je, između ostalog, pilotkinja.

Putnica Rendi Rejs opisala je na Tviteru situaciju iz aviona, koja nije snimljena. Kaže da se tresla od straha. Prema njenim rečima sve je počelo tako što je žena u civilu uzela interfon u ruke i pitala putnike da li im smeta da ih tog dana preveze bez uniforme. Putnicima je to, u početku, bilo simpatično.

"Biti pilot je težak i stresan posao, a ona to danas nije bila u stanju da obavi", obrazložila je ova žena svoju odluku da pobegne iz aviona, što je učinila polovina putnika.

Avio-kompanija je odmah reagovala i pilot je zamenjen. Putnici su na odredište stigli sa dva sata zakašnjenja.

.

Izvor: n1info.com