Vidoviti mačor prodat veštici za 78 000 evra

Bivši vlasnik mačora tvrdi da životinja ima ovako veliku vrednost zato što može da pobegne iz zaključane sobe i da čita misli ljudi. Rus Dimitrij R. rekao je da je mačaka Čarlsa nasledio od svoje tetke i da je brzo shvatio da mačak ima natprirodne moći.

.

- Terao me je da radim stvari koje nisam hteo. Na primer, znao sam da se budim u pet ujutro s ogromnom željom za ribom ili kobasicama, hranom koju zapravo prezirem. Takav pospan sam odlazio u prodavnicu, a po povratku sam, sve što sam kupio servirao njemu. Kako bi Čarls jeo, tako bi u meni glad prestajala.- ispričao je Dmitrij R.

- On čita misli, a ono što je najstrašnije on inspiriše ljude da rade ono što ne žele. Čak mi je i brak uništio jer se moja žena osećala nelagodno pored mačke koja ima super-moći.

Za ovu životinju čula je vračara koja živi 3.500 kilometara daleko od Dimitrija, i ponudila je da ga otkupi.

- Došla je i odmah rešila da ga kupi. Ponela je svoje rekvizite kojima je potvrdila da je mačor vidovit. Žena ne voli novinare pa mi je zabranila da javno govorim njeno ime, ali vam je mogu opisati. Mlada je, lepa, ima plavu kosu i nosi skupu odeću. Mačka joj je bila potrebna za seanse i od sada će i Čarls služiti njenim klijentima. Rekla mi je da joj cena od 78.000 evra odgovara jer će uz pomoć mačora brzo povratiti taj novac...

Izvor: Životinje.rs