Zanimljivosti

Kako se "JE L' ZNATE VI KO SAM JA!" putnik proveo kod šalterske službenice u Tivtu

Društvenim mrežama kruži isečak iz štampanih novina sa anegdotom koja se navodno dogodila na beogradskom aerodromu.
17.01.2017. - 10:39h

Zbog bure na tivatskom aerodromu redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, a na šalteru se stvorila velika gužva. Turistički vodič jedne poveće grupe ponovo je čekirao karte za svoje nestrpljive putnike. 
Kako je ispričao jedan očevidac, u tom trenutku se do šaltera probio stariji gospodin. Bacio je svoju kartu na pult i povikao: “Ja moram da budem na ovom letu i to u prvoj klasi!” 
Službenica na šalteru je smireno odgovorila: “Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moći da izađemo u u susret” 
Ovo nije umirilo starijeg čovjeka, već je počeo da viče na službenicu: Znate li vi uopšte ko sam ja?! 
Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: ”Molim cenjene posetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj dva” 
Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smeju, a poniženi “važan gospodin” je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici: 
“Je*o te ja!” 
Na ovo je ona opet ljubazno odgovorila: 
“Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu."

Izvor: Bulevar.B92