Van Gogova rokenrol čarolija za decu!

Članovi benda odrekli su se dela svog honorara, a novac donirali dnevnom boravku dece i omladine ometene u razvoju Centra za socijalni rad u Požarevcu.

.

Rokenrol magija dogodila se u novogodišnjoj noći u Požarevcu! Grupa Van Gogh priredila je spektakularan koncert u centru ovog grada, a uz taktove najvećih hitova Neko te ima noćas i Kolo Požarevljani su ušli u 2017. godinu. Nikome ni minus nije smetao da skače uz dobru muziku i uživa u hitovima poput Kiselina, Spisak razloga, Anđele moj brate... Đule i njegovi drugari iz benda zagrejali atmosferu do maksimuma, da bi po završetku koncerta doneli radost onima kojima je to najpotrebnije. Članovi benda odrekli su se dela svog honorara, a novac donirali dnevnom boravku dece i omladine ometene u razvoju Centra za socijalni rad u Požarevcu.

"Ovo je naš skromni doprinos. Želimo našoj deci lepšu i srećniju budućnost i da ovakve akcije više ne budu jedini način pomoći, već da se oni koji treba sete koliko je vredan i neporcenjiv dečji osmeh", rekao je Đule.