„Knjiga ličnih promena“ u utorak, 6. decembra u Delfi kafeu u SKC

Promocija „Knjige ličnih promena“ Ivane Kuzmanović koja će biti održana u utorak, 6. decembra od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

.

O delu, u kome ćete naći preporuke, podršku i kartice za bolji život, govoriće: prim. dr Anđelka Kolarević, psihijatar i psihoterapeut, Slađana Milošević, međunarodno sertifikovani kouč/mentor, Jasmina Stojanović, glavna i odgovorna urednica magazina Sensa, i Ivana Kuzmanović, autorka knjige.

Posetioci će moći da uživaju i u muzičkoj pratnji violinistkinje Hemnaline Mirešković. Promena se ne dešava čitanjem — ona se događa primenjivanjem onoga što je napisano. Zato je interaktivna „Knjiga ličnih promena“ naročita.

Njena misija je da vas podrži u istinskom prihvatanju i primenjivanju svega što vas može dovesti do ostvarenja boljeg života. U ovoj knjizi ćete pronaći pojašnjenja najčešćih problema i prepreka u svom životu, ali i preporuke kako da ih uklonite; njihova delotvornost potvrđena je u praksi — kako kroz lično iskustvo autorke, tako i u životima klijenata sa kojima radi kao lajf kouč.

Uz 80 kartica ličnih promena, vaše nesvesno vodi vas do novih uvida, do spoznaja koje podstiču suštinsko menjanje, jer prepreke su u nama, na istom mestu gde su i rešenja.