Nostradamus pogodio za Trampa, evo šta još kaže...

Kao što se uvek dešava nakon nekog važnog događaja u svetu, i ovog puta su se ljudi okrenuli tumačenju Nostradamusovih proročanstava...

.

Još pre nekoliko dana „stručnjaci“ su ponovo počeli da tumače Nostradamusove stihove i na osnovu njih su zaključili da će pobednik predsedničkih izbora biti Donald Tramp. Dakle, bili su uspešniji od gotovo svih ozbiljnih političkih analitičara u SAD koji su predviđali sigurnu pobedu Hilari Klinton.
“Velika, besramna i smela svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Biće neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvestio od straha“, zapisao je Nostradamus.
“Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Vizantiju da menja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovek koji će povući zakone i promeniti novac“, navodi se u još jednom stihu.
Neki stihovi su takođe predvideli borbu između Hilari i Donalda.
“Plava će izaći da kompromituje onog sa kvrgavim nosom. Ona će ga prokazati“, pisalo je, a Viktor Benes, predsednik Nostradamus Society of America kaže da se ti stihovi tiču višemesečne kampanje koja je trajala.
Nostradamus je, osim dvoboja, za 2016. godinu predivdeo i Treći svetski rat koji će trajati 27 godina i poklopiti se sa pojavom „velike komete na nebu“.

Izvor: Bulevar.B92