Prava "Ajfonka": imala 20 frajera istovremeno, od svakog dobila "ajfon", pa KUPILA KUĆU

"Nisam iz bogate porodice. Mama mi je domaćica, a tata fizički radnik. Ja sam najstarija ćerka, i morala sam da se snalazim. Roditelji su mi sve stariji, i morala sam da uradim nešto", izjavila je profi sponzoruša.

.

Jedna Kineskinja je kupila kuću zahvaljujući preprodaju 20 najnoviji modela telefana "ajfon 7s", koje su joj kupili njeni momci.

Priča je procurela u javnost preko društvenih mreža, kada je žena pod pseudonimom "Proud Quiaoba" podelila priču sa svojim prijateljicama na forumu.

Devojka koja se u daljem tekstu predstavljala kao Ćaoli je poreklom iz Šenžena, grada na jugu Kine. Napisala je kako je istovremeno imala 20 momaka, i da je svakog od njih uspela da ubedi da joj kupi najnoviji model "ajfona", jedan od najskupljih telefona na svetu u ovom trenutku.

Kada je dobila skupocene poklone, preprodala ih je na sajtu "Šou Bao", i za njih dobila oko 15.000 evra, što je odmah uplatila kao depozit za kuću na periferiji grada.

"Nisam iz bogate porodice. Mama mi je domaćica, a tata fizički radnik. Ja sam najstarija ćerka, i morala sam da se snalazim. Roditelji su mi sve stariji, i morala sam da uradim nešto", napisala je Ćaoli, a prenosi BBC.

Ispovest devojke postao je pravi hit na kineskoj društvenoj mreži "Weibo", a hešteg "20 mibiles for a house" postao je jedan od najtraženijih. Ubrzo su usledili različiti komentari, od onih koji čestitaju devojci na domišljatosti, do onih koji je osuđuju.

"Ja ne mogu da nađem jednog dečka, a ona ih ima 20 istovremeno. Što je još gore, sve ih je ubedila da joj kupe novi ajfon. Neverovatno", samo je jedan od komentara.

Izvor: Blic