Zanimljivosti

Rođendanski parti povodom 30 godina postojanja grupe Van Gog

Grupa Van Gogh će 26. novembra u Belexpo centru u Beogradu proslaviti tri decenije svog rada i postojanja.
30.09.2016. - 21:19h

“Raduje nas što ćemo naš rođendanski parti kako i dolikuje, proslaviti zajedno sa publikom. Siguran sam, biće to vrela novembarska noć prepuna dobrog raspoloženja, posebnog ritma, kvalitetnog zvuka i glasnog horskog pevanja, noć u kojoj će publika i Van Gogh zatresti grad. Tog 26. novembra ćemo se zauvek oprostiti od nekih pesama koje su godinama unazad činile okosnicu naših set lista", kaže frontmen Zvonimir Đukić-Đule.

Van Gogh 26. novembra u Belexpo centru, u organizaciji promoterske kuće Long Play, priprema više od običnog koncerta - nastup u dva čina. U prvom činu predstaviće se publici u akustičnom izdanju, dok je drugi čin rezervisan za "potpuno novi, nabrijani elektrik set benda".

"Noć našeg rodjendanskog slavlja biće i prilika da po prvi put uživo odsviramo, nama neke drage pesme, koje su tokom godina karijere ostale nepravedno zapostavljene. Nakon aktuelne turneje, pred nama je vreme, koje nas mami da se kreativno otisnemo u nekom za nas, skroz nepoznatom, a inspirativnom muzičkom pravcu”, kaže Đule.