"Dečji dani kulture" od 23. do 25. septembra u knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama

Laguna vas poziva na prvu uzbudljivu manifestaciju „Dečji dani kulture“ – U igri sa knjigom! Od petka 23. septembra do nedelje 25. septembra u knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama mališane očekuje prava zabava.

.

Osim popusta koje smo pripremili za najmlađe čitaoce, očekuje vas i bogat program u kojem ćete sigurno uživati.

Petak, 23. septembar, knjižara Delfi SKC:

18.00 – promocija knjige „Karavan čudesa“ jednog od najpopularnijih pisaca za decu Uroša Petrovića.

„Karavan čudesa“ je uzbudljiva avanturistička priča o borbi troje dece za opstanak, ali i simbolična parabola o odrastanju i sazrevanju sagledana kroz prevazilaženje tegoba i prepreka, bilo spoljašnjih, bilo onih koje proističu iz prirode pojedinca.

Subota 24. septembar, knjižara Delfi SKC:

12.00 – 13.00 – ilustrator Tihomir Čelanović održaće radionicu „Naučimo da crtamo“.

13.00 – 15.00 – kviz „Više igre – više znanja“. Učestvuj u kvizu i pokaži koliko poznaješ mapu sveta i carstvo životinja!

15.00 – 17.00 – druženje sa Dragoslavom Paunovićem i Brankom Stevanovićem koji će na duhovit način izvoditi eksperimente i trikove iz knjige „Urnebesna fizika“, a predstaviće i razne zgode i nezgode Kraljevića Marka, zajedno sa Markom Aleksićem, autorom knjige „Marko Kraljević, čovek koji je postao legenda“.

17.00 – 21.00 – najzabavnija Lego radionica! Priključite se takmičenju u brzom slaganju na kojem će svi završeni radovi biti nagrađeni Lego poklončićem.

Subota, 24. septembar, Dexy Co Kids radnja, TC Ušće:

17.00 – 18.30 – Ljubivoje Ršumović potpisuje svoje knjige.

Nedelja, 25. septembar, knjižara Delfi SKC:

12.00 – 13.00 – predavanje Aleksandra Diklića „Beograd večiti grad – šetnja kroz vekove“.

13.00 – 16.00 – Mali kulinari, pripremite se da dekorišete ukusne mafine u improvizovanoj poslastičarskoj radionici Dr Oetker!

16.00 – 17.00 – Saznajte tajnu bakine škrinje – u predstavi koja govori o uspomenama, običajima i nameni starih porodičnih predmeta koje treba čuvati od zaborava!

Učešće u programima je besplatno!

Takođe, u knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga za decu 40%. Očekuju vas i mnoge druge akcije i popusti.