Snežana Marković, a.k.a Sneška, poznata je po imenu kraljica sadržaja. Ova dama je pisac, kopirajter i brend mentorka, koja je sada izdala knjigu.

U svojoj knjizi Soul Buzz, spisateljica i preduzetnica Snežana Marković kaže da svako od nas ima dva života: jedan koji počne rođenjem, i drugi koji počinje kad shvatimo da imamo samo taj jedan.

"Imam osećaj da na našim prostorima kada žene prevale tu četrdesetu, kao da se život završava. Tako nekako naše okruženje reaguje na tu magičnu cifru. Međutim, mi kao žene treba da shvatimo da su te naše godine resurs i da se u stvari tada naša moć pojavljuje. Imamo dovoljno znanja, imamo dovoljno mudrosti da uživamo u tom uspehu. A kada pričamo o tome da napraviimo nešto sa nula dinara, uz pomoć znanja, truda, rešenosti... Ja tvrdim da ne postoji veća sila od toga da kada se žena nameri da uspe i kada reči da uspe. moja priča zaista i počinje od tih nula dinara, jer ja zaista nisam imala nijedan drugi resurs osim svog znanja, karijernog iskustva, kada sam rešila da sve to pretočim u biznis i da to ponudim drugim ljudima."

Kako je Snežana uspela da ostvari svoj san i šta predlaže svim ženama, pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.