Manekenka, koja zarađuje 80 hiljada funti mesečno, objašnjava da potencijalni partneri pretpostavljaju da je promiskuitetna, ali ona izričito tvrdi da je itekako odana u vezama. Influenserka, koja ima 100 hiljada pratilaca na Instagramu poprilično liči Kajli Džener, ali čini se da joj ni to ne pomaže njenom romantičnom životu.

"Izgledam kao Kajli Džener i to plaši ljude i otežava ljubavni život" rekla je ona, koja živi u Majamiju, za NudePR.co.uk.

"Muškarci se plaše da mi priđu, razgovaraju sa mnom i retko imaju samopouzdanja. Primetila sam da u klubovima više prilaze ženama koje su manje privlačne od mene. Mogu da se družim sa grupom ružnih devojaka i čak i ako sam najljepša, one ružne će dobiti momke, ali muškarci neće ni razgovarati sa mnom" objasnila je svoju problematičnu situaciju.

"Mislim da se muškarci boje odbijanja, misle da ću ih ja osramotiti. U klubu me muškarci dosta gledaju, ali i dalje ništa ne rade. Kada su u mojoj blizini, odmah u startu su nervozni" dodala je.

Kako bi se borila sa svojom usamljenošću, Julia se brine o svojim psima i vodi ih u šetnju u nadi da će sresti muškarca. Što se tiče njenih kriterijuma za izlaske, ona ima samo jedan zahtev: da muškarci budu viši od nje.

"Moj bivši šef naučio me tehnici, psi su izgovor za muškarce da mi priđu. Ali kada to učine, da bi me osvojio u stvarnom životu, muškarac mora biti visok" zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.