Megan Markl navodno oseća "veliki strah" od toga da bi njen bivši suprug, Trevor Engelson, mogao da napiše knjigu u kojoj će otkriti pojedinosti o njihovom odnosu, propalom braku i razvodu, te joj time još više uništiti ugled.

Dok Megan razmišlja o mogućem povratku na Instagram i potencijalnom obnovom svog bloga, jedan stručnjak za kraljevske teme tvrdi da je njen bivši suprug, Trevor Engelson, dobio ponude za pisanje knjige o svom braku s nekadašnjom glumicom iz serije "Suits".

Ova tajanstvena knjiga mogla bi da izazove nemir u Meganinom životu ako jednog dana završi na policama knjižara.

Megan jenpre braka sa Harijem bila udata za Trevora, vlasnika producentske kompanije, od 2011. do 2013. godine. Njen prvi brak nažalost nije opstao, a o njihovom razvodu i "nerazrešenim nesuglasicama" priča se i danas. Nih dvoje upoznali su se 2004. godine, a bili su u vezi sedam godina pre nego su se venčali na plaži u Jamajci, 2011. godine.

Međutim, nakon što je dobila ulogu u popularnoj seriji "Suits" i preuzela ulogu Rejčel Zejn, počeli su da se pojavljuju prvi problemi u njihovom odnosu, tvrde bliski izvori.

Nakon razvoda, vojvotkinja je čak navodno svoje venčano i vereničko prstenje vratila bivšem putem pošte.

Šuškanja o tome da bi vojvotkinjin bivši suprug mogao da napiše knjigu o svom vremenu provedenom s glumicom, postaju sve glasnija, a povodom toga se oglasio i kraljevski stručnjak i pisac, Neil Šon.

On tvrdi kako je Trevor bio zatrpan ponudama da napiše knjigu o svojoj bivšoj.

OK! Magazine ekskluzivno je otkrio Šonovo mišljenje o toj temi: "Mnogi agenti nudili su mu velike poslove i veliki novac kada je Megan bila na vrhuncu slave. Mislim da će proceniti i sagledati sve opcije."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.