SVE VULKANČIĆ KNJIGE NA SNIŽENJU OD 50%: Samo na sajtu www.vulkancic.rs od 23. do 26. jula!

Vulkančić je spremio veliki broj zanimljivih, edukativnih i kreativnih knjiga za sve male radoznalce, za bebe koje otkrivaju svet, razigrane mališane i tinejdžere koji traže odgovore na mnoga pitanja, i to po fantastičnim cenama!

Detinjstvo je lepše uz Vulkančić knjige, foto: Promo/Vulkan
Detinjstvo je lepše uz Vulkančić knjige, foto: Promo/Vulkan
.

Od 23. do 26. jula samo na sajtu www.vulkancic.rs sve knjige za decu su na sniženju od 50%! Obradujte svoje mališane, priuštite im nezaboravnu zabavu i omogućite da na sjajan način steknu nova znanja. Budite brzi, akcija traje samo četiri dana!

Uz interaktivne knjižice za najmlađe čitaoce, kao što su Kvadratić i kružić, Kako zvuči...? i Koje je ovo boje?, vaša beba će steći prva znanja o oblicima, bojama i zvucima. Obradujte svoje dete Pesmaricom, ilustrovanom knjigom sa 45 najlepših pesama za najmlađe, uz koju će vaši mališani zavoleti poeziju i upoznati se sa čarobnim svetom rima. Lepezica sveznalica je posebna knjiga, po svom izgledu i obliku. Biće omiljena u vašem domu i svojim prelepim ilustracijama daće vašem detetu odgovore na čak 220 pitanja.

Edukativne karte Učim i igram se: Srpske narodne zagonetke razviće maštu i logičke sposobnosti i obogatiti znanje iz usmene književnosti našeg naroda. Čarolija koju deca otkrivaju u Magičnoj kutiji za igračke je dragocena! Ovo je zvučna knjiga o neobičnoj avanturi igračaka, predvođenim medom Mićkom. Kada devojčica zaspi, igračke oživljavaju i prave malenu zabavu u dnevnoj sobi. Knjigu prate zvučni efekti koji bliže dočaravaju atmosferu događaja u ovoj toploj i neobičnoj priči, zbog čega će svaki odlazak na spavanje biti lepši i noći pune razigranih snova. Deca koja žele da saznaju kako funkcioniše ljudsko telo pronaći će sve odgovore u knjizi Život na zemlji: Ljudsko telo, a ona koju interesuje lepota stranih jezika obogatiće svoje znanje knjigom Prve reči: Petojezični slikovni rečnik. Predivne ilustracije pomoći će mališanima da lakše savladaju prve pojmove na čak pet jezika: srpskom, engleskom, francuskom, nemačkom i ruskom. Prave knjige za predškolce su Piši-briši sveznalice. Vežbajte pisanje, razvijajte logiku, kombinatoriku i zapažanje!

Kao što primećujete, od prvog dana rastemo s našim čitaocima, razvijamo se i učimo na najkreativniji i najlepši način. Uz pomoć interaktivnih, zvučnih, taktilnih knjižica negujemo čitalačku publiku koja upoznaje svet i oplemenjuje ga. A kada malo porastu, naši najmlađi sami posežu za knjigom kao najvernijim prijateljem i saborcem. Onda se pišu dnevnici čije se tajne zaključavaju katancem, prave se leksikoni, saznaju interesantne činjenice o fudbalerima i čitaju enciklopedije.

Isidora Mun u luna-parku pomaže našim malo starijim čitaocima da oboje svet čarobnim bojama i otkriju kako je lepo biti poseban, Tango na sedmom nebu otkriva tajne zaljubljenih dečaka i devojčica, a tu su i klasici dečje književnosti Avanture Toma Sojera, Oliver Tvist, Tri musketara i drugi, kojima se rado vraćamo čak i kad odrastemo.

Sve ove naslove i još mnogo toga možete naći na našem sajtu www.vulkancic.rs! Ne oklevajte, odaberite omiljene knjige za svoje dete i iskoristite neverovatan popust od 50% koji traje od 23. do 27. jula!