Sjajne akcije se nastavljaju - 4 knjige za 777 dinara!

Vulkan izdavaštvo ne prestaje da misli na svoje verne čitaoce. KNJIGE ZA LETO samo na sajtu vulkani.rs!

PR
Vulkan izdavaštvo, foto: promo
Vulkan izdavaštvo, foto: promo

Od 8. do 15. jula očekuju vas odlični popusti: po ceni od samo 777 dinara možete nabaviti čak četiri knjige!

Listu knjiga na akciji pogledajte putem linka www.vulkani.rs/akcija.aspx. Sigurni smo da ćete odabrati one koje ste oduvek želeli na svojoj polici, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Za sve ljubitelje trilera: Žena na prozoru i Kari Mora! Ana Foks ne izlazi iz svog doma, ne ide u kupovinu niti u šetnju. Ona kroz prozor posmatra svoje komšije. A onda se u kuću preko puta njene useljava jedna porodica. Naizgled savršena. Ali kad Ana vidi nešto što nije trebalo, slika idealne porodice će se razbiti u paramparčad. Čuveni Stiven King je za ovu knjigu rekao da je jedna od onih koju nećete moći da ispustite iz ruku. Druga knjiga nastala je iz mašte pisca koji je stvorio Hanibala Lektera. Hans-Peter Šnajder je čovek koji zarađuje za život tako što ostvaruje najsurovije i najmorbidnije želje bogatih moćnika. I predvodi grupu ljudi koji tragaju za zlatnim polugama vrednim 25 miliona dolara, skrivenim ispod vile koja je pripadala Pablu Eskobaru. A onda njegova meta postaje žena koja se ničega ne plaši, Kari Mora.

Popularna psihologija dobila je nove dimenzije kad je objavljena knjiga Pobedi ili umri. Pisac Brus Krejven na fantastičan način analizira odluke najboljih i najgorih lidera Vesterosa i šta ih je navelo da povuku hrabre ili surove poteze. A stvarni svet može biti podjednako izazovan kao i onaj u čuvenoj i voljenoj seriji. Sersei Lanister je rekla: „Kad igraš igru prestola, pobeđuješ ili umireš. Nema sredine.“ Otkrivajući tajne Vesterosa, naučite kako da se izborite sa svakom životnom situacijom.

Idealna knjiga za vrelo leto svakako je Seks i grad. Ne propustite priliku da u okviru ove fantastične akcije nabavite bestseler koji je inspirisao autore najomiljenije serije, ali i milione žena i muškaraca širom sveta i napravio prekretnicu u pop-kulturi. Podsetite se priča omiljenih Njujorčanki i njihovih muškaraca!

* Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 8. do 15. jula, potrebno je da odaberete četiri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 777 dinara. Tokom trajanja akcije KNJIGE ZA LETO ne važe dodatni popusti. Dakle, krajnja cena je 777 dinara za četiri knjige sa liste. Za narudžbine vrednosti preko 2.000 dinara kupci su oslobođeni plaćanja poštarine.

Posetite naš sajt vulkani.rs!

Zapratite nas i na Instagramu vulkan_knjige, na Fejsbuku Vulkan izdavaštvo, kao i na Tviteru Vulkan izdavaštvo.