Savršen poklon za praznike: Knjige Vulkan izdavaštva uz neodoljivo slatko iznenađenje

Praznici su vreme darivanja, a Vulkan izdavaštvo pripremilo je najlepše poklone za vas i vaše najdraže! Kupovinom dve knjige od tri odabrana praznična naslova na poklon dobijate i slatko iznenađenje. Velika praznična akcija traje od 17. decembra 2019. godine do 10. januara 2020. godine.

PR
Za uživanje, foto: Promo
Za uživanje, foto: Promo
.

Ako i dalje verujete u čarolije, Mala prodavnica čuda je prava knjiga za vas! Ovaj neverovatni roman odvešće vas na mesto gde se snovi ostvaruju i nemoguće postaje moguće: Papa Džekov emporijum igračaka. Papa Džek godinama pravi i prodaje nadaleko poznate čarobne igračke: drvene konjiće, šarene krpene kuce i mede, kutije za igračke koje su iznutra veće nego što izgledaju, papirno drveće koje raste iz kutija, limene vojnike koji vode svoje bitke... Sada su njegovi sinovi Kaspar i Emil dovoljno odrasli da se pridruže porodičnom poslu. Kada u njihovu porodicu dođe mlada Keti, ranjiva i bez krova nad glavom, emporijum će je dočekati raširenih ruku. Čitajući neponovljivu avanturu, zajedno sa Keti otkrijte kakve tajne krije magična prodavnica igračaka i po čemu je posebna.

Ukoliko ste ljubitelji klasika, osvojiće vas vanvremenski dragulj humora i emocija Princeza nevesta. Nekada davno, u vreme velikih avantura i velikih ljubavi, lepotica kakve nije bilo ni u jednom kraljevstvu, divna i predivna Ljutićka, zaljubila se u sirotana Vestlija. Kad on pođe u svet kako bi se obogatio, obećava joj da će se vratiti, a ona se zavetuje da nikada neće voleti drugog. Ipak, sudbina je htela da njena nesvakidašnja lepota privuče pažnju princa Hamperdinka, beskrupuloznog čoveka kog ništa neće sprečiti u nameri da je uzme za ženu... To je samo početak ove jedinstvene priče o mačevanju, borbi, iskrenoj ljubavi, mržnji, osveti, divovima, dobrim ljudima, lošim ljudima, lepim gospama, zmijama, paucima, čudovištima, lažima, istini, strastima i drugim čudesima.

Treći naslov iz velike praznične akcije svrstava se u popularnu nauku. Reč je o svetskom bestseleru iz oblasti neuronauke koji nosi naziv Izvor. Najnovija otkrića iz neuronauke dokazuju da svako može da promeni način funkcionisanja svog mozga. Autorka dr Tara Svort otkriva kako da upotrebimo ogroman potencijal koji posedujemo, promenimo način gledanja na svet, prepoznamo i ugrabimo dobre prilike koje nam se svakodnevno pružaju i privučemo sve ono za čim žudimo: zdravlje, uspeh, ljubav, blagostanje... Tajna nije u misterioznim silama, već u neverovatnoj moći Izvora. Ovaj nesvakidašnji priručnik otvoriće vaš um i pomoći će da iskoristite sve svoje potencijale.

Da li ćete odabrati magičnu čaroliju, vanvremenski klasik ili knjigu iz oblasti popularne nauke? Izbor prepuštamo vama, a mi ćemo se pobrinuti da čitanje i najlepše doba godine budu još slađi!

Ukoliko volite da čitate i da se zasladite ostavite svoje podatke na mejl:

poklon@prva.rs

Petoro najbržih osvajaju poklon.

Dobitnike ćemo kontaktirati majlom.