Pravo vreme za prave stvari

Koliko puta vam se u životu desilo da nešto odbijete i da posle zbog toga žalite? Neodlazak na koncert, odbijena poslovna ponuda, propušten sastanak, stvari su koje se urezuju u glavu i zbog kojih se čovek posle dugo, dugo preispituje. Kada bi naše znanje moglo ići barem jedan korak uvek ispred nas, bio bi ovo svet gde bi samo mašine grešile. Za propuštenim ne treba žaliti – ili bar ne dugo, a stečeni nauk staviti u „džep“ i iskoristiti ga, kao džokera, kada se slična prilika jednom ponovo ukaže. A pre ili kasnije, prilike se uvek ponovo ukazuju.

PR
Foto: Promo/Yettel
Foto: Promo/Yettel
.

Kada vam se nešto ili neko sviđa, kada neka stvar za vas ima, kako se to kaže, praktičnu vrednost, najbolje je ne dvoumiti se mnogo. Žal za propuštenim je mnogo veća od nezadovoljstva naspram stečenog. To se posebno odnosi na one stvari koje nam donose jedno dugotrajno, neprekinuto zadovoljstvo. Nešto što će nam svakodnevno služiti, nešto što sa sobom donosi pregršt zadovoljstava i od čega, po mogućstvu, korist ima mnogo više od samo jedne osobe. Cela porodica, na primer.

E pa, jedna baš takva stvar može biti i Hipernet TV. Iskoristiti uslugu brzog interneta putem najnaprednije tehnologije optičkih vlakana, digitalne televizije i fiksne telefonije znači samo jedno – idealan centar kućne zabave za celu porodicu.

Hipernet TV vam donosi najbolji sportski sadržaj na personalizovanom interfejsu nove generacije gde, osim Eurosporta, korisnici mogu da gledaju sve Arena Sport kanale, sa najrelevantnijim sportskim sadržajem u zemlji. Pratite fudbalske utakmice svih pet najjačih liga, uključujući i super-zabavnu englesku Premijer ligu koju od nove sezone zvanično prenosi Arena Sport. Tu su, takođe, i Super Liga Srbije, Liga šampiona i Liga konferencija, kao i prenosi NBA i ABA košarkaških utakmica. A uz Eurosport zabava je zagarantovana za sve ljubitelje biciklizma, teniskih Grand Slam turnira, zimskih sportova i mnogima nezaobilaznih Olimpijskih igara.

I dalje se dvoumite? E pa, Hipernet TV se može kao usluga uzeti i zasebno, sa jedinim preduslovom da korisnik ima internet vezu. Na taj način korisnici sadržaj mogu pratiti na internetu bilo kog provajdera. Jednostavno, za prave stvari nikada nije pogrešno vreme.