Počinjete da radite od kuće? Evo kako da od malog prostora u stanu napravite funkcionalan kutak za rad

Posao od kuće česta je pojava u današnje vreme i sve više ljudi se odlučuje na takav potez zbog uštede vremena, bolje organizacije i drugih faktora. Međutim, rad od kuće često može da bude problem kada raspolažete sa manjim prostorom, a niste jedini u kući.

PR
Promo / Za sve pare
Promo / Za sve pare
.

Danas vam donosimo nekoliko saveta kako da pametno iskoristite mali prostor, opremite svoj poslovni kutak odgovarajućom opremom i sebi stvorite prijatan i funkcionalan ambijent za rad.

Ušteda prostora u malim stanovima

Kada živite u malom stanu, svaki kvadrat je važan. Zato je za radni sto najbolje rešenje postavljanje samo ploče na zid jer ona ne zauzima mnogo mesta, a može da se uklopi na svakom praznom zidu. Potom taj prazan zid iznad stola možete da popunite visećim elementima za držanje papira, pribora, planera, dokumenata, knjiga, itd.

Kada u stanu nemate odvojenu sobu od spavaće, svoj kutak za rad možete da napravite u trpezariji. Za stolicu možete da iskoristite jednu od onih koja će inače imati svoje mesto u stanu, a za sto koristite trpezarijski ukoliko potrebe vašeg posla ne zahtevaju velike uređaje i propratnu opremu koja ne može da se svaki čas sklanja.
U slučajevima ekstremno malih prostora, verovali ili ne, jedna od komoda u kući može da posluži kao radni sto. Na policama možete smestiti svoju opremu i sve drugo što vam je potrebno, a na vratima zakačiti podsetnike, kalendar, itd. Stolica može da bude jedna od trpezarijskih koju ćete kasnije vratiti za sto, a komodu ćete jednostavno zatvoriti kada završite sa poslom.

Omogućite svetlosti da vam obasja radni kutak

Što više svetlosti imate, to ćete se bolje osećati tokom rada od kuće. Prozor uvek možete da otvorite i luftirate prostor, a ako je moguće, sto uvek pozicinionirajte tako da je prozor pored ili ispred vas.

Pametno iskorišćena prazna mesta u kući na koje niko ne pomisli

Ako imate prazan prostor ispod stepenica u kući koji samo skuplja prašinu, možete da ga iskoristite za mini kancelariju, a na zid nalepite interesantne i svetle tapete koje će dati efekat vizuelno većeg i šireg prostora.

To isto važi i za prostor na tavanu, ukoliko ga imate u kući. Ove prostorije obično služe za čuvanje starih stvari koje niko ne koristi, a mogu se iskoristiti za sopstvenu kancelariju gde vas niko neće uznemiravati.

Nabavka opreme: Pogledajte šta nudi nova platforma za pronalaženje najbolje i najjeftinije ponude IT opreme na tržištu

Promo / Za sve pare
Promo / Za sve pare
.

U slučaju da ne možete da formirate radni kutak oko prozora, što više svetlih elemenata poput nameštaja, zidova i tapeta doprineće lepšem osećaju rada od kuće i pružiti vam motivaciju.

Kada raspolažete sa malim prostorom, nabavka opreme mora da se obavi veoma mudro kako bi sve stalo i našlo svoje mesto. U tome vam pomaže nova online platforma, Za sve pare. Na ovom novom regionalnom vebsajtu pronaći ćete veliku ponudu prenosnih računara, komponenti, mrežne opreme, periferija, monitora i štampača poznatih brendova kao što su Dell, HP, Gigabyte, Lenovo, Kyocera i drugi.

Prilikom posete i odabrane kategorije, za vas će biti izlistani svi prodajni objekti i online shop-ovi IT opreme u čak pet regiona u Srbiji sa tačnim trenutnim cenama za svaki uređaj. Bez potrebe za dodatnim zahtevima koji opterećuju, na online shopu Za sve pare možete samo jednim klikom da dobijete jasne informacije o ponudi IT opreme na našem tržištu sa sve adresom, brojem telefona, imejlom i vebsajtom prodavnica.

Pored IT opreme, ovaj sajt vam pruža informacije o ponudi bele tehnike, kućnih aparata i mobilnih telefona, zato celokupnu ponudu pogledajte OVDE.

Pr tekst