Pet ljubavnih priča za idilične praznike

Dobri ljubavni romani su uvek u modi. Oni nas razneže, nasmeju ili rasplaču, čine da se osećamo bolje dok ih čitamo u jednom dahu. Zima i praznici su najromantičniji i najinspirativniji za čitanje takvog štiva, zato ušuškajte se i uživajte u najstrastvenijim pričama

PR
Foto: Vulkan Promo
Foto: Vulkan Promo
.

Predstavljamo vam pet Vulkanovih najboljih ljubavnih priča iz 2021. godine, uz koje ćete se zagarantovano osećati dobro i neprestano okretati stranice.

Poklanjam ti zvezde autorke Džodžo Mojes je nezaboravna, strastvena i romantična ljubavna priča, koja slavi hrabrost i snagu prijateljstva.

Željna da napusti monotoniju Engleske, Alis Rajt se zaljubljuje u privlačnog Amerikanca i donosi impulsivnu odluku da prihvati njegovu ponudu za brak. Ali njen novi život u malom, konzervativnom rudarskom gradu u Kentakiju u vreme Velike depresije još je klaustrofobičniji.

„Likovi su toliko stvarni da osećate kao da su vam bliski prijatelji. Predivan, poseban roman.“ – New York Times

U novom romanu Aleksandre Poter Sledeće godine u ovo vreme uživaće romantične duše i oni koji veruju u pravu ljubav i drugu šansu.

Kad pogleda za sobom, Nel Stivens ima utisak da njenom životu nedostaje malo ulepšavajućih filtera sa Instagrama. Njen san o srećnom kraju iz bajke raspršio se u hiljadu komadića: knjižara koju je vodila sa svojim verenikom u Kaliforniji je propala, verenik je bivši, ona je singl, bez dece, švorc, totalni promašaj!

„Knjiga uz koju ćete se od srca smejati, bilo da imate 20, 40 ili 80 godina.“ – Heat

Sestre Toskane autorke Lori Nelson Spilman je snažna priča o porodici i pravoj ljubavi.

Od krivudavih kanala Venecije, preko zelenih brežuljaka Toskane i očaravajućih gradića na obali Amalfija, na uzbudljivom putovanju sestara cveta romansa, otkrivaju se sudbine i porodične tajne – tajne koje prete porodici mnogo više nego kletva stara vekovima.

„Neraskidive sestrinske veze cvetaju u ovoj pustolovini u Italiji, u kojoj ljubav i magija povezuju generacije žena jedne porodice!“ – New York Times

Beli kimono autorke Ane Džons je preporuka za ljubitelje dirljivih životnih priča smeštenih u uzbudljive istorijske trenutke.

Prepuna emocija, ovo je priča o dve žene: jedna je rastrzana između svoje kulture i svog srca, a druga odlazi na putovanje kako bi saznala šta zaista znači dom.
Japan, 1957. godine. Ugovoreni brak doneće porodici mlade Naoko dobar položaj u društvu, ali ona se zaljubila u američkog mornara: ako se uda za njega, naneće veliku sramotu čitavoj porodici. Sjedinjene Američke Države, danas. Dok brine o ocu na samrti, Toni pronalazi pismo s neverovatnim otkrićem o prošlosti njene porodice na drugom kraju sveta.

„Još od Memoara jedne gejše nismo imali tako lep, snažan i živopisan roman o Japanu.“ – The Bookseller

Jedna od najlepših ljubavnih priča Vizija u belom nastala je iz pera čuvene autorke ljubavnih romansi Nore Roberts.

.

Upoznajte prijateljice iz detinjstva: Parker, Emu, Lorel i Mak – osnivačice Zaveta, jedne od vodećih kompanija za planiranje venčanja u Konektikatu.
Pošto su joj fotografije više puta krasile naslovne strane časopisa o venčanjima, Makenzi Mak Eliot se najbolje oseća iza foto-aparata – spremna da uhvati najsrećnije trenutke koje ona sama nikad nije doživela.

„Varnice lete... Nežna romansa i sjajni likovi oduševiće čitaoce.“ – Publishers Weekly

Izaberite vaše omiljeno romantično štivo i uživajte u predstojećim prazničnim čarolijama. Vulkanovih pet ljubavnih priča možete pronaći na sajtu vulkani.rs.