Istorijski romani po sniženim cenama na sajtu Vulkan izdavaštva

Za sve ljubitelje istorijskih romana od 8. do 14. jula samo na sajtu Vulkan izdavaštvawww.vulkani.rs pripremili smo specijalni popust od dodatnih 30% na odabrane naslove ovog žanra, koji se dodaje na već postojećih 20% popusta.

PR
istorijski roman, foto: promo vulkan
istorijski roman, foto: promo vulkan
.

Zakoračite u davna vremena, krenite tragom prošlosti i otkrijte manje poznate istorijske činjenice! Autori ovog žanra, izuzetni poznavaoci istorije, verodostojnim pripovedanjem vode čitaoce na nezaboravno putovanje u prošlost. Na tom putovanju, pisci stvaraju držeći se načela verovatnosti i istinitosti u skladu sa svojim darom i neograničenom maštom. Junaci o kojima pišu čine se stvarnim. Listajući stranice, s njima se lako poistovećujemo dok proživljavamo različite epohe. Napoleon je davno rekao da je istorija priča koju su svi prihvatili. Odaberite omiljenu u moru raskošnih saga. Izbor prepuštamo vama!

Tokom cele nedelje samo na našem sajtu www.vulkani.rs moći ćete da odaberete knjige koje su zasnovane na istorijskim činjenicama, ali i istorijske romane koji imaju elemente fikcije i piščeve mašte. Ne propustite jedinstvenu priliku da svoju biblioteku obogatite naslovima za sva vremena!

PUTEM OVOG LINKA MOŽETE DA POGLEDATE SVE NASLOVE KOJI SU NA AKCIJI:

https://www.vulkani.rs/akcija.aspx