Istorijski roman i triler pun misterije: „Žena sa cvetom od papira“ Donata Karizija je u prodaji

Priča o istini skrivenoj u ponoru legende.

PR
Foto: Vulkan/Promo
Foto: Vulkan/Promo
.

Iz Vulkan izdavaštva stižu sjajne vesti za sve one koji su s nestrpljenjem iščekivali objavljivanje romana Žena sa cvetom od papira čuvenog Donata Karizija! Knjiga kojom je Karizi započeo svoju blistavu karijeru pisca od danas je u prodaji na sajtu vulkani.rs!

Ova nezaboravna, poetična i uzbudljiva priča pokazuje nam kako reč, ako se izrazi, može promeniti tok života. Istorija, potonuće Titanika, strast, ljubav, melanholija stapaju se u svojevrsnom kaleidoskopu punom sugestija i intenzivnih emocija. Reči teku i prepliću se kao oblaci dima, a dim je upravo lajtmotiv čitavog romana.

Žena sa cvetom od papira je kratak roman, ali za mene je jedan od onih retkih izuzetaka u koji je u nekoliko stranica bilo moguće uneti smisao života, onaj koji nas tera da dišemo, ispričamo i prenesemo dalje.“ – Donato Karizi

Uplovite u priču koja putuje kroz vreme i uspeva da prevari smrt. Novi roman autora svetske senzacije Šaptač dostupan je na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.

U periodu od 21. januara do 11. februara samo na sajtu vulkani.rs kupovinom nove knjige Žena sa cvetom od papira ostvarujete popust od 40% na redovnu cenu pri kupovini drugih naslova Donata Karizija i besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije.