Dve Vulkan knjige po ceni jedne samo na sajtu vulkani.rs

Ne propustite novu onlajn-akciju Vulkan izdavaštva! U periodu od 16. do 29. septembra, samo na sajtu vulkani.rs kupovinom dve knjige iz akcijske ponude, jeftiniju dobijate za 1 dinar. Vulkan izdavaštvo izdvojilo je izdanja svih žanrova, zato iskoristite ovu jedinstvenu ponudu. Kompletan spisak knjiga na akciji možete pogledati putem linka.

PR
Promo/Vulkan
Promo/Vulkan
.

Iz raznovrsne ponude izdvajamo nekoliko naslova.

Preporuka za ljubitelje knjiga koje se bave životnim dilemama sa kojima se mnogi od nas suočavaju je Devet života Rouz Napolitano Done Frejtas, roman koji nam kroz život glavne junakinje postavlja mnoga važna pitanja o majčinstvu i identitetu. Poput efekta leptira, ova nas priča devet puta vodi svim stazama i odlukama koje oblikuju život. Kroz sva očekivanja, sve izbore, svaki ishod – svaki delić sebe koji izgubimo i pronađemo na tom putu.

Dirljiva drama o važnim životnim temama Čovek bez granica Ričarda Č. Moraisa otkriva nam da ni ogromno bogatstvo ne znači ništa pred najtežim izazovima. Suočen sa bliskom smrću, Hose Marija Alvarez svodi račune svog burnog finansijskog i ličnog života. I dok lebdi između trenutaka lucidnosti i zmeđu trenutaka lucidnosti živopisnih halucinacija koje ga vraćaju u dečačke godine, počinje da shvata smisao svog života.

Parižanin je veličanstvena, gotovo epska hronika o večnoj ljubavi, o moći i identitetu, o klasnim i političkim podelama u svetu na ivici propasti. Majstorski roman Izabele Hamad istražuje presudan period u palestinskoj istoriji kroz priču o putovanjima i romansama jednog mladića, od studija u Francuskoj tokom Prvog svetskog rata do povratka u Palestinu, koja počinje da se bori za nezavisnost. Parižanin je 2019. godine uvršćen u izbor najboljih debitantskih ostvarenja.

Makov rat: Šaman autorke R. F. Kuang je priča o točkovima vremena koji neumorno i neumoljivo mrve ljudske sudbine. I o devojčici koja je uništila čitav mehanizam. Kamenom, jer je bila previše siromašna da bi imala mač. Žin je niko i njen život nikome ništa ne znači. Ako želi da se izbavi iz blata u kojem je odrasla, ima samo dva puta. Prvi vodi preko kreveta odvratnog starca. Drugi kroz kapije najprestižnije vojne akademije u Sinegardu.

Upečatljivi lik inspektora Luiđija Alfreda Ričardija je ušao u krv mnogobrojnim čitaocima širom sveta. Šta se desi kada se poigravamo iluzijama, ili kada nam izbrišu snove? Kada najnežnija ljubav postane najgora osuda i ugasi sećanja na davnašnju strast? Saznajte u detektivskom trileru Mauricija de Đovanija Proleće inspektora Ričardija. Knjiga za ljubitelje krimića čija se radnja dešava u slikovitim predelima Italije, sa malo istorije i mnogo duhovitih replika.

Iskoristite priliku, posetite sajt vulkani.rs i prepustite se čitanju omiljenih romana! Potražite najčitanije Vulkan knjige po specijalnim cenama!

Posetite sajt vulkani.rs i prepustite se čitanju omiljenih naslova!

NAPOMENA:

* Akcija traje od 16. do 29. septembra samo na sajtu vulkani.rs.

** Od dva odabrana naslova, jeftiniji ćete platiti 1 dinar.