Black Friday u Delfi knjižarama

Četvrti petak u novembru se od sredine 20. veka naziva crnim, jer od tog dana počinje sezona prazničnog šopinga i sniženih cena. Ovaj datum iz godine u godinu poprima sve veće razmere i proglašava se praznikom kupovine, kada mnogi uspevaju da uz velike popuste obezbede novogodišnje poklone i obraduju drage osobe.

PR
.

Na sajtu delfi.rs akcija Black Friday traje do nedelje 28. novembra. Pored sniženja od 20% na celokupan gift program i naslove stranih izdavača, određeni naslovi i gift artikli biće na sniženju od čak 50%. Na proizvode na akciji ne važe Delfi Premium popusti.

Delfi knjižare obeležiće Black Friday od petka 26. novembra do nedelje 28. novembra sniženjem od 20% na celokupan gift program i naslove stranih izdavača.

Na popustu će se naći sjajni proizvodi ekskluzivnih dobavljača među kojima ćete pronaći agende i kalendare za 2022. godinu, najnovije manga i Dizni artikle, memorabilije iz najgledanijih serija i filmova („Naruto“, „Dina“, „Prijatelji“, „Hari Poter“, „Gospodar prstenova“, Marvelovi i DC junaci), rančeve, retro artikle, kao i odličan izbor domaćih dobavljača gifta.

Iskoristite dane fantastičnih popusta i obradujte sebe i bliske osobe lepim poklonima iz našeg bogatog asortimana!

Strane knjige na popustu od 50% možete pogledati ovde.

Gift asortiman na popustu od 50% možete pogledati ovde.