Delfi Premium - klub poverenja

Najveća virtuelna knjižara u ovom delu Evrope delfi.rs omiljeno je mesto mnogih zato što objedinjuje najbolje knjige domaćih izdavača i izdavača iz regiona, naslove na stranim jezicima i originalan gift program.

PR
foto: Promo Laguna
foto: Promo Laguna
.

U želji da učvrstimo vaše poverenje, pokrenuli smo jedinstveni klub – Delfi Premium, mesto gde uvek dobijate više. Kada postanete Delfi Premium korisnik, otvaraju vam se vrata velikih popusta i neverovatnih pogodnosti.

KAKO DA POSTANETE ČLAN DELFI PREMIUMA?

Da biste postali član Delfi Premium – kluba poverenja, potrebno je da se registrujete na sajtu delfi.rs, na posebno označenom mestu. Registracija je besplatna!

KOJE SU POGODNOSTI KUPOVINE ZA ČLANOVE DELFI PREMIUMA?

Pre svega, odlični popusti! Pri kupovini Laguninih izdanja i knjiga na stranim jezicima obračunava se popust od 15%, dok pri kupovini knjiga drugih domaćih izdavača i artikala iz gift asortimana važi popust od 10%.

Ostvarujete i dodatni količinski popust od 10% na kupovinu tri knjige ili drugih artikala.

foto: Promo Laguna
foto: Promo Laguna
.

POSTOJE LI DODATNI BENEFITI?

Postoje! I pružaju mnogo dobrih razloga da se pridružite Delfi Premium klubu.

Benefiti Delfi Premium kluba:

* Besplatna isporuka za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije bez obzira na iznos.

* Poklon-knjiga po izboru iz nove edicije Delfi izdavaštva za svaki račun preko 1000 dinara do 14. oktobra. U pitanju su knjige neupitnog kvaliteta i neprolazne vrednosti: „Lirske narodne pesme“, „Srpske ljubavne pesme“, „Đulići i Đulići uveoci“ Jovana Jovanovića Zmaja, „Pripovetke“ Laze Lazarevića, „Najlepše pripovetke“ Borisava Stankovića, „Manon Lesko“ Opata Prevoa, „Evgenija Grande“ Onorea de Balzaka“, „Taras Buljba“ Nikolaja Gogolja, „Hadži Murat“ Lava Tolstoja i „Pan“ Knuta Hamsuna. Sva izdanja su štampana ćiriličnim pismom.

Kako drugi čitaoci ne bi bili uskraćeni za sjajne klasike domaće i svetske književnosti, knjige će moći da se kupe onlajn kao i u knjižarama Delfi po ceni od 399 dinara, odnosno za ceo komplet cena je 2999 dinara. Delfi Premium članovi će na sajtu delfi.rs i u ovom slučaju imati specijalnu, povlašćenu cenu od 1999 dinara za ceo komplet.

* Posebna stranica sa specijalnim akcijama i popustima koji će se kretati od 30% do čak 80% i koji će važiti tokom cele godine. U ponudi će biti knjige domaćih i stranih izdavača, kao i sjajni artikli iz gift programa.

* I to nije sve – osvežavajte redovno stranicu sa specijalnim akcijama, jer vas očekuju brojna iznenađenja!

Učlanjenje u Delfi Premium klub je besplatno, omogućava brojne pogodnosti i garantuje atraktivne popuste tokom čitave godine.

Delfi Premium – klub poverenja. Mesto gde uvek dobijate više!