Uz dva kupljena ljubavna romana, treći dobijate za 1 dinar!

Akcija Vulkan izdavaštva i dalje je u toku!

PR
foto: Vulkani/ Promo
foto: Vulkani/ Promo
.

.

Sve svoje čitaoce koji veruju u pravu ljubav, Vulkan izdavaštvo odlučilo je da obraduje specijalnom akcijom – Platiš 2, čitaš 3 ljubavna romana! Samo na sajtu vulkani.rs, imaćete priliku da odaberete tri naslova iz akcijske ponude ljubavnih romana od kojih treći, najjeftiniji, dobijate po ceni od 1 dinar! Akcija traje do 23. septembra, a tokom njenog trajanja, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Iz ponude izdvajamo:

Devojka koja je pronašla svoje srce, autorke Dženifer Doneli, roman je posvećen svima onima koji vole bajkovite priče o velikim životnim istinama. U pitanju je svetski bestseler preveden na više od 15 jezika, koji je odmah po objavljivanju dospeo na top-listu Njujork tajmsa. Producenti filma Zvezda je rođena (2018) i serije Nevine laži (2017-2019) trenutno rade na njegovoj ekranizaciji.

U svetu u kome se od devojke očekuje das bude dobra, poslušna i pre svega lepa, nema mesta za stvari koje Izabel voli. Kada je maman primora da odseče prste na nogama, kako bi uspela da navuče staklenu cipelicu i uda se za princa, prevara biva otkrivena i princ umesto nje bira Elu, savršenu polusestru, Pepeljugu iz bajke.

Roman Devojka koja je pronašla svoje srce bez cenzure donosi originalnu verziju Grimove bajke, koju nismo imali priliku da čitamo u detinjstvu. Klasičan siže, Dženifer Doneli pretvara u kritiku savremenog društva u kome su lepota i savršenstvo imperativ uspeha na svim poljima, postavljajući pitanje da li postoji šansa za one koji se izdvajaju iz društveno nametnutog sistema vrednosti.

Od pogleda na tebe, bestseler autorke Holi Miler, predstavlja književnu poslasticu za sve one koji vole priče o vanvremenim ljubavima. Ova srceparajuća ljubavna saga postavlja pitanje: da li biste izabrali da doživite ljubav, čak iako znate kako će se ona završiti?

Džoel poseduje nesvakidašnji dar: još otkad je bio dete, muče ga snovi o ljudima koje voli, vizije o tome šta će se dogoditi – bilo to dobro ili loše. Nažalost, sve njegove ljubavi dočekale su tužan kraj, koji je predvideo u svojim snovima. Zato se odrekao ljubavi i zakleo da se više nikada neće zaljubiti. Ipak, sudbina je želela da upozna šarmantnu Kali, devojku koja je uzdrmala njegovu čvrsto donesenu odluku. Ona se već dugo bori s tugom, a Džoel joj otkriva onu vrstu ljubavi o kakvoj je oduvek maštala. Od trenutka kada su se slučajno srela, osetili su da će im se životi promeniti. Ali, Džoel već zna kako će se sve završiti. Video je u svom snu. Da li će Džoel uspeti da uživa u trenucima provedenim s Kali, i šta će sve naučiti iz ove ljubavi, saznajte čitajući roman koji čitaocima širom sveta slomio srca.

Žao mi je, nisi moj tip, autorke Ane Carlenge, knjiga je koju ćete želeti da pročitate hiljadu puta. Glavni junaci, Sara i Teo, potpuno su različiti. Sara – debeljuškasta naučnica zaposlena na univerzitetu – beznadežno je zaljubljena u profesora koji je uopšte ne primećuje. S druge strane, Teo je umišljeni tatin sin, naviknut da uvek dobije sve što poželi. Jedina zajednička crta im je to što oboje iz dna duše preziru venčanja i brak. Upravo će se na jednom venčanju i upoznati, a obostrana netrpeljivost neće ih sprečiti da započnu igru nadmetanja, savršeno svesni da se ne podnose i da se više nikada neće sresti. Sudbina, međutim, ima sasvim drugačije planove. Ukoliko ste ljubitelj romantičnih komedija, preporučujemo vam da obavezno pročitate ovu duhovitu ljubavnu priču, prepunu iznenađenja.

Prepustite se stranicama ispisanim srcem i izmaštanim ljubavima koje će vas inspirisati! Ove, ali i mnoge druge ljubavne romane, koji se nalaze na akciji možete pronaći na linku.

* Akcija se odnosi na odabrane naslove Vulkan izdavaštva i traje do 23. septembra.
**Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da odaberete tri naslova sa spiska kako biste kupovinom dve knjige ostvarili pravo da treću dobijete za 1 dinar.
***Tokom trajanja akcije, od 17. do 23. septembra, ne važe dodatni popusti. Isporuka knjiga na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.