Urban

Nedelja knjiga Dejana Stojiljkovića

Jedan od najčitanijih srpskih savremenih pisaca Dejan Stojiljković u svojim romanima i zbirkama priča dotiče se istorije, mitologije i pop kulture. Svakim novim delom dokazuje izuzetan talenat i majstorstvo u pisanju.

20.07.2021. - 10:14h pr
Nedelja knjiga Dejana Stojiljkovića
Nedelja knjiga Dejana Stojiljkovićafoto: Promo laguna

Od 19. do 25. jula pružamo vam odličnu priliku da obogatite svoju biblioteku njegovim knjigama: „Dukat za Lađara“, „Konstantinovo raskršće“, „Olujni bedem“, „Duge noći i crne zastave“, „Neonski bluz“, „Kišni psi“, „Leva strana druma“ i drugim.

Tokom Nedelje knjiga Dejana Stojiljkovića važiće količinski popust od 20% za kupovinu tri ili više njegovih naslova u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Količinski popust od 20% može se kombinovati sa članskim popustom.

Dejan Stojiljković (Niš, 1976) je prozni i dramski pisac, filmski i strip scenarista. Autor je više dramskih tekstova i strip scenarija. Jedan je od scenarista TV serije „Senke nad Balkanom“. Laureat je prestižne književne nagrade „Miloš Crnjanski“ (za roman „Konstantinovo raskršće“), kao i nagrade za dečju književnost „Dositejevo pero“ (za knjigu „Nemanjići: Dva orla“). Proza mu je prevođena na ruski, engleski, grčki, italijanski, slovački, makedonski, slovenački i francuski.