Finale akcije na sajtu Vulkan izdavaštva: 5 knjiga za 888 dinara

Od 9. do 15. jula!

5 knjiga za 888 dinara, Vulkani, foto: Promo
5 knjiga za 888 dinara, Vulkani, foto: Promo
.

Finale letnje akcije na sajtu Vulkan izdavaštva traje od 9. do 15. jula. Čitaoci će u pomenutom periodu biti u prilici da putem sajta vulkani.rs naruče 5 knjiga po neverovatnoj ceni od 888 dinara! U ponudi su brojni, žanrovski različiti romani za svačiji ukus. Listu knjiga na akciji pogledajte putem linka.

Jedinstvena knjiga Jevanđelje po jeguljama Patrika Svensona otima se žanrovskom određenju: memoari, popularna nauka, filozofski traktat, svojevrsni putopis koji je istovremeno i otkriće i povratak poreklu... I koji nas neizbežno vraća sebi, i nerešenim pitanjima našeg života. Koliko možete zaista saznati o jegulji? Ili o nekoj osobi? Ispostavilo se da su ova dva pitanja povezana.

Zakoračite u svet magije i opasnosti čitajući neverovatnu fantastiku Sestre zimske šume, roman koji je osvojio čitaoce širom Evrope. Ukoliko ste ljubitelj neobičnih misterija, uživaćete u složenoj i nepredvidivoj priči sa spektakularnim završetkom.

Roman Linde la Plant Udovice osvojiće ljubitelje dinamičnih trilera! U svetu koji ne pravi kompromise i nagrađuje samo hrabre, one su spremne na sve i ne pada im na pamet da se povuku. Čak i kada stvari ne idu onako kako su zamislile.

Dvoje mogu da čuvaju tajnu Karen Makmanus je priča o tajnama i zločinima koji se dešavaju ispod mirne površine malih mesta. Mlada devojka prinuđena je da se preseli u upravo takvo mesto, gde razne misterije čekaju da budu razrešene.

Ovo su samo neki od brojnih naslova koji će se naći u bogatoj ponudi najveće Vulkanove letnje akcije do sada! Posetite sajt vulkani.rs, odaberite omiljene knjige i do 15. jula iskoristite ponudu koja se ne propušta.

Učinite leto još čarobnijim uz neprevaziđene, uvek aktuelne Vulkan knjige.

* Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni.
** Tokom trajanja akcije, od 9. do 15. jula, potrebno je da odaberete pet knjiga sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 888 dinara.
*** Za narudžbine vrednosti iznad 2000 dinara kupci su oslobođeni plaćanja poštarine.