Nova knjiga čuvenog serijala Sumrak saga u prodaji! "Ponoćno sunce" autorke Stefeni Majer

Trijumfalni povratak jednog od najvećih izdavačkih fenomena savremene književnosti.

PR
&Ponoćno sunce&, Vulkani, foto: Promo
"Ponoćno sunce", Vulkani, foto: Promo
.

Dugoiščekivani nastavak serijala Sumrak saga napokon je objavljen na srpskom jeziku, zahvaljujući Vulkan izdavaštvu. Epski roman Ponoćno sunce autorke Stefeni Majer o neodoljivim iskušenjima i razornim posledicama besmrtne ljubavi oduševiće ovog leta brojne fanove Sumrak sage!

Ponoćno sunce prati istu priču kao i ostali romani Sumrak sage, međutim, napisan je iz perspektive vampira Edvarda Kalena. Majerova je planirala da objavi Ponoćno sunce još 2008. godine, ali odustala je od te ideje kada je prvo poglavlje procurelo na internet.

Kada su se Edvard i Bela sreli, rodila se ljubav predodređena da postane legendarna. Sve do sada znali smo samo Belinu verziju: ispričana rečima predivnog vampira, nezaboravna saga dobija novi, mračniji obrt.

Susret sa Belom istovremeno je najintrigantniji i najstrašniji događaj u Edvardovom dugom životu. Kroz fascinantne detalje njegove prošlosti i njegova razmišljanja, otkrivamo da je pred njim težak, skoro nemoguć izbor – kako da sledi svoje srce ako to znači da će dovesti Belu u opasnost?

„Ovo je priča o životu, a ne o smrti, o ljubavi, a ne o požudi“, poručuje autorka uspešnog serijala Stefeni Majer.

Romani iz serijala Sumrak saga i dalje fasciniraju milione čitalaca širom sveta. Knjige o nemogućoj ljubavi između srednjoškolke Bele Svon i vampira Edvarda Kalena pomerile su granice žanra književnosti za mlade i stekle status književnog fenomena. Prema ovim romanima snimljeni su i vrlo uspešni istoimeni filmovi sa Kristen Stujart i Robertom Patinsonom u glavnim ulogama.

Ponoćno sunce možete poručiti putem sajta vulkani.rs.