Vulkančić akcija – 3 odabrana naslova za 987 dinara: Samo na sajtu www.vulkancic.rs do 10. juna uz besplatnu dostavu

Vulkančić je rešio da obraduje svoje najmlađe čitaoce novom akcijom! U periodu od 4. do 10. juna kupovinom posebno odabranih naslova putem sajta www.vulkancic.rs moći ćete da iskoristite specijalne pogodnosti! Za kupovinu tri naslova sa spiska cena će biti 987 dinara, a dostava na kućnu adresu besplatna! Kompletan spisak dečjih naslova koji su obuhvaćeni akcijom pronaći ćete na ovom linku.

PR
Akcija, foto: Promo vulkani
Akcija, foto: Promo vulkani
.

.

Vulkančić je uz mališane od dana njihovog dolaska na svet. Deca okružena knjigama stiču neophodna znanja o svetu na zanimljiviji, lepši i lakši način, razvijaju maštu, motoričke i kognitivne sposobnosti. Knjige obogaćene divnim ilustracijama Bebin svet: Na slovo, na slovo i Bebin svet: Gde žive životinje namenjene su prvim susretima najmlađih sa knjigom. Taktilne knjige iz edicije Mekani dodir upoznaće mališane sa kucom, macom, zekom i piletom. Dok se druže sa životinjama, osetiće i kakve su na dodir.

Za decu koja prate i vole sport, knjige iz edicije Najbolji fudbaleri sveta su idealan poklon. Zahvaljujući njima, deca će se upoznati sa zanimljivim činjenicama iz privatnog i profesionalnog života svojih idola, najvećih fudbalskih legendi, kao što su Ronaldo, Mesi, Nejmar, Ibrahimović i mnogi drugi.

Priče o Kevinu, preslatkom poniju na šećerni pogon, oduševile su decu širom sveta, pa je Legenda o Kevinu jedna od najčitanijih knjiga za decu i kod nas. Neobične avanture i nežna priča o iskrenom prijateljstvu, koju prate tople ilustracije, brzo je osvojila srca dečaka i devojčica osnovnoškolskog uzrasta. Inid Blajton, jedna od najvoljenijih i najčitanijih dečjih autorki svih vremena, podarila je generacijama mališana širom sveta fantastične knjige, među kojima su Pet prijatelja na Krijumčarskom vrhu i Pet prijatelja na kampovanju. Avanture glavnih junaka toliko su uzbudljive da im se mali čitaoci rado iznova i iznova vraćaju.

Osim što objavljuje najznačajnije naslove svetske književnosti za decu, Vulkančić veliku pažnju posvećuje i domaćim autorima. Ljubav prema delima koja su obeležila razvoj naše kulture i umetnosti trebalo bi negovati odmalena. Omogućite svom detetu da se upozna sa slavnim Branislavom Nušićem i njegovom Autobiografijom, komedijom Pokondirena tikva Jovana Sterije Popovića i pripovetkama Milovana Glišića.

Iskoristite specijalnu pogodnost i priuštite svom detetu najbolje Vulkančić knjige.

* Akcija traje od 4. do 10. juna samo na sajtu www.vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkančića.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, potrebno je da poručite tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 987 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti na posebno odabrane naslove.

*** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.