Akcija povodom Dana zaljubljenih: Knjiga je najlepši poklon!

Od 5. do 14. februara samo na sajtu www.vulkani.rs.

PR
foto: Vulkan/Promo
foto: Vulkan/Promo
.

U susret najromantičnijem prazniku, Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo za svoje verne čitaoce priprema neodoljive akcije i popuste!

Od 5. do 14. februara, samo na sajtu www.vulkani.rs, bićete u prilici da kupite sve knjige Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama! Na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatnih 14% popusta! Za vreme trajanja akcije, isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Za strastvene čitaoce i one koji su zaljubljeni u ljubav pripremili smo specijalne popuste, a ovom prilikom dajemo vam i naš predlog za čitanje.

U romanu Madam Pompadur ispričana je neverovatna sudbina, istinita životna priča markize od Pompadura. Kako je ova devojčica bez pedigrea, zahvaljujući svojoj lepoti, britkom umu, ambiciji i umeću zavođenja, postala centralna figura francuske političke scene? Kada je imala devet godina, proročica joj je rekla da će jednog dana postati ljubavnica zgodnog i mladog Luja XV. Od tog trenutka, ona odrasta na pozornici surove društvene lestvice, intriga, spletki, skandala, da bi na kraju postala jedna od najmoćnijih žena na francuskom dvoru.

Žao mi je, nisi moj tip je knjiga koju ćete želeti da pročitate još hiljadu puta: romantična, duhovita, prepuna iznenađenja. Sara i Teo su potpuno različiti. Ona je naučnica koja radi na univerzitetu, beznadežno zaljubljena u profesora koji toga uopšte nije svestan. On je lenji tatin sin koji će pre ili kasnije naslediti od oca uspešnu produkcijsku kompaniju. Ona je niska, neugledna, nežnih, mekih oblina. On je klasični plejboj pun sebe, naviknut da uvek dobije sve što poželi. Nemaju baš ništa zajedničko, osim što oboje iz dna duše preziru brak i venčanja.

Šta znam o ljubavi je priča o Grejs Gilmor, koja živi u kristalnom mozaiku u kom svaka pločica ima tačno određeno mesto: roditelji su joj lepi, bogati i brižni, čeka je prestižni univerzitet, a tu je i princ na belom konju koji se zove Sedrik i koji jedva čeka da se njome oženi. Ipak, dovoljni su samo jedna noć i tri niska udarca sudbine da se čitav taj savršeni svet dovede u pitanje. Grejs odlučuje da se otisne na neočekivano putovanje po Americi i u Njujorku upoznaje prelepog Čeninga: plavih očiju, svilenkaste kose i tela koje oduzima dah, drskog, ali i nežnog.

Roman Neodoljiv, koji budi sva čula, oduševio je publiku širom sveta! Kloi Mils je pametna, vredna, uskoro će magistrirati, ali ima samo jedan problem – svog šefa, Beneta Rajana. On je zahtevan, direktan, bezobziran – i potpuno neodoljiv. Ali Kloi je toliko privlačna da je spreman da prilagodi svoja pravila – ili da ih se čak potpuno odrekne – ako to znači da će je imati. U svakom uglu kancelarije. Kad žudnja naraste do tačke ključanja, oboje će morati da odluče šta su tačno spremni da izgube da bi pobedili.

Uzbudljiv, romantičan svetski bestseler, maestralna priča o neumoljivoj snazi ljubavi i nepobedivoj moći snova – Tajna izgubljenih priča. Džaji je srce slomljeno. Nakon još jednog neuspelog pokušaja da dobije dete, počinje da gubi nadu. Rešena da ponovo pronađe sebe, odlučuje da napusti Njujork i približi se svojim indijskim korenima. Čim stigne u Indiju, omamljena prizorima, mirisima i zvucima koji je okružuju, zaljubljuje se u ovu bogatu kulturu, koja u svakom detalju krije neki egzotičan šarm, i uskoro otkriva neverovatnu priču o svojoj baki i zabranjenoj ljubavi, koja će joj zauvek promeniti život. Tek nakon što sazna za hrabrost i neukrotivi duh žena iz njene porodice, Džaja će u sebi pronaći snagu koju nije ni znala da poseduje.

Prepustite se najiskrenijim emocijama i odaberite omiljene knjige za sebe i nekoga koga volite!

* Akcija se odnosi na sve naslove Vulkan izdavaštva.

** U periodu od 5. do 14. februara na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatnih 14% popusta.

*** Za sve porudžbine isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna. Rok isporuke je do 5 radnih dana.