Svi trileri Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama!

Od 22. do 28. januara samo na sajtu www.vulkani.rs!

PR
Nova akcija na sajtu www.vulkani.rs!, foto: Vulkan/Promo
Nova akcija na sajtu www.vulkani.rs!, foto: Vulkan/Promo
.

Ljubitelji napetih priča, spremite se za nova iskustva! Svi trileri Vulkan izdavaštva od danas su na specijalnom popustu!

Samo na sajtu www.vulkani.rs, od 22. do 28. januara, najbolji trileri mogu se kupiti po neverovatno niskim cenama! Na postojećih 20% popusta na sajtu ostvarićete dodatnih 20%, a ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, obračunava se još 10% popusta! Popust se obračunava u korpi, a isporuka na teritoriji Republike Srbije za svaku kupovinu je besplatna!

Ove zime uživajte u romanima koji oduševljavaju milione čitalaca širom sveta. Akcijom su obuhvaćeni svi trileri koje je objavilo Vulkan izdavaštvo, a mi vam preporučujemo neke od njih.

Idealno štivo za poštovaoce neprevaziđenog Sidnija Šeldona, roman Feniks oduševiće svoje čitaoce. Uzbudljiv do krajnjih granica, nastao iz pera autorskog tandema Sidni Šeldon – Tili Bagšo, Feniks poseduje sve što čini zaštitni znak klasičnog Šeldonovog romana: glamur, napetost i neočekivane obrte. Ela Preger se oduvek osećala kao autsajder. Zbog toga, kada je pozovu da se pridruži redovima Grupe, sile dobra koja deluje iz senke, život joj se menja iz korena. Neobičan talenat dat joj je s razlogom – kao i opasno zaveštanje.

Uspavana nimfa, novi bestseler Ilarije Tuti, koju zbog stila pisanja nazivaju ženskim Donatom Karizijem, oduševio je ljubitelje žanra intenzivnom pričom i savršeno izbalansiranom akcijom i mistikom. Uspavana nimfa je umetničko delo neponovljive i varljive lepote, koje je mladi partizan naslikao u poslednjim danima Drugog svetskog rata. Slika sa crvenim pigmentom na platnu skriva šokantnu istinu... naslikana je ljudskom krvlju. Ali ko je bila žrtva? Nema tela, nema mesta zločina, nema svedoka, nema osumnjičenih. Samo trag krvi, koji će odvesti narednicu Terezu Batalju i inspektora Marinija do surovog planinskog pejzaža na severu Italije.

Istražite dubine ljudske psihe i njene najmračnije strane u napetom i jezivom trileru Paola Roversija Zora u crnoj šumi! Na Badnje veče 1994. godine, u šumi koja guta svojim moćnim jelama varošice regije Baden-Virtemberg, inspektor Jirgen Fišer biće svedok scene koju neće zaboraviti do kraja života. Sneg je iznenada prestao, i u dubokoj tišini koja ga je okruživala, pred njegovim očima pojavio se proplanak, savršen krug među jelama, a u njegovom centru crvena barica.

* Akcija se odnosi na sve trilere Vulkan izdavaštva.

** Na već postojećih 20% popusta na sajtu, kupovinom u periodu od 22. do 28. januara ostvarićete dodatnih 20%, a ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, obračunava se još 10% popusta! Popust se obračunava u korpi.

*** Za sve porudžbine obuhvaćene akcijom isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna. Rok isporuke je do 7 radnih dana.