Ovog vikenda, od 12. do 13. decembra, najlepši pokloni kupuju se na sajtu Vulkančića!

Ako već čujete novogodišnje zvončiće, ako ste okitili jelku i spremate se da ovu godinu ostavite iza sebe, pravo je vreme za kupovinu poklona onima koje najviše volite!

PR
vikend akcija u Vulkančiću, foto: Promo
vikend akcija u Vulkančiću, foto: Promo
.

Iskoristite priliku koja se ne propušta! Iz udobnosti svoje fotelje, na najbezbedniji i najbolji mogući način, obradujte svoje mališane edukativnim, najlepšim, najzabavnijim dečjim knjigama, i to po neverovatnim cenama! Pretvorite snove u stvarnost!

Ovog vikenda, od 12. do 13. decembra, samo na sajtu www.vulkancic.rs očekuje vas neodoljiva akcija – veliki popust na sve knjige za decu! Na već postojeći popust od 20% na sajtu, ostvarićete dodatnih 10%, a ukoliko odaberete tri ili više knjiga, obračunava se još 10% popusta! Popust se obračunava u korpi. A mi ćemo se potruditi da poklon za vaše najdraže stigne na kućnu adresu brzo, bezbedno i besplatno!

Olakšajte posao Deda Mrazu, obradujte vaše devojčice i dečake Vulkančić knjigama, uz koje su avanture uzbudljivije i detinjstvo razigranije! Po neverovatno niskim cenama kupite knjige za decu uz koje će uživati cela porodica!

* Dodatni popust od 10% sabira se sa postojećih 20% popusta na sajtu.

** Na kupovinu tri i više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom trajanja Vulkančić akcije, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.