Urban

Otvorena nova Delfi knjižara u Tržnom centru Galerija Beograd!

U želji da čitaocima obezbedimo Delfi knjižaru i Lagunin klub čitalaca u svakom delu grada, otvorili smo novi prostor u Tržnom centru Galerija Beograd.

02.11.2020. - 07:00h pr
knjižara
knjižarafoto: Promo

Na drugom spratu novootvorenog tržnog centra (Bulevar Vudroa Vilsona 12) pronaći ćete jednu od najlepših Delfi knjižara u Beogradu.

kafeterija
kafeterijafoto: Promo

U prijatnom ambijentu osmišljenom po svetskim standardima, na 400 m² dostupni su vam najveći hitovi domaćih i svetskih pisaca u izdanju Lagune i najtraženije knjige drugih izdavača kao i knjige na engleskom jeziku. Svaki kutak uređen je tako da ljubiteljima književnosti olakša snalaženje u knjižari.

Laguna
Lagunafoto: Promo

U odeljku za decu uživaće i mališani i njihovi roditelji. Izbor knjiga i gift programa za najmlađe je vrhunski, a akcenat je na kreativnim knjigama, setovima i novim tehnologijama za različite uzraste kao i na školskom programu. Bogat gift program savršeno upotpunjava ponudu knjižare neobičnim i novim artiklima za sve uzraste, za kolekcionare, za zabavu, ali i luksuznim artiklima koji se izdvajaju iz postojeće ponude na tržištu.

Ako ste ljubitelj vinila, u knjižari ćete pronaći i ponudu muzičkih ploča.

kafić
kafićfoto: Promo

Nova Delfi knjižara imaće i kafeteriju Bukmarker sa novom i originalnom ponudom osvežavajućih napitaka, u kojoj ćete moći na miru da prelistate i odaberete knjige.

Članovi Laguninog kluba čitalaca i u ovoj knjižari, koja će raditi svakoga dana od 10 do 22 sata, moći će da ostvaruju pravo na popuste.

Delfi knjižara
Delfi knjižarafoto: Promo

Posetite našu Delfi knjižaru na II spratu u Tržnom centru Galerija Beograd i uživajte u čarobnom svetu knjiga u prelepom ambijentu!

Delfi knjižara
Delfi knjižarafoto: Promo
Delfi knjižara
Delfi knjižarafoto: Promo