Novi triler Sandre Braun u prodaji: Klopka

Još jedan uzbudljiv triler bestseler autorke Njujork tajmsa Sandre Braun u izdanju Vulkan izdavaštva! Neočekivane situacije, uzbudljivi obrti i nepredvidiv kraj u romanu Klopka oduševiće sve pasionirane čitaoce ovog žanra.

PR
Novi roman Sandre Braun, foto: promo vulkan
Novi roman Sandre Braun, foto: promo vulkan
.

Agent FBI-ja Dreks Iston ima samo jedan cilj: da nadmudri prevaranta poznatog kao Veston Grejam. U poslednjih trideset godina, Veston je imao bezbroj lažnih identiteta pomoću kojih je prevario osam bogatih žena, koje su zatim nestale bez traga. Jedino što povezuje ove žrtve: novi muškarac u njihovom životu, koji takođe nestaje ne ostavljajući za sobom nijedan trag.

Dreks je ubeđen da su ove žene ubijene, ali svaki put kada se približi, Veston uspeva da pobegne. Sada, prvi put u ovoj dugoj igri mačke i miša, Dreks ima osumnjičenog na nišanu. Privlačni i šarmantni Džasper Ford nedavno se oženio Talijom, uspešnom poslovnom ženom mnogo mlađom od sebe. Dreks se pretvara da je njihov novi komšija i što se više približava ovom paru, to je više ubeđen da je Džasper prepredeni, nemilosrdni predator kojeg lovi – ali i da privlačnost koju oseća prema Taliji preti da ugrozi jedinu šansu da nadmudri svog lukavog neprijatelja pre nego što ponovo ubije i zauvek umakne pravdi.

Na listi Njujork tajmsa Sandra Braun je jedna od pedeset najčitanijih autora, što potvrđuje podatak da je više od 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Roman Klopka možete kupiti već danas putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.