"Ostrvo pelikana", nova knjiga Miodraga Majića, uskoro u knjižarama

Posle velikog uspeha romana Deca zla, Miodrag Majić, sudija i književnik, obradovaće čitaoce novom knjigom – Ostrvo pelikana.

PR
Ostrvo Pelikana, foto: Promo
Ostrvo Pelikana, foto: Promo
.

Miodrag Majić je jedan od najuspešnijih i najčitanijih pisaca na ovim prostorima, s obzirom da je njegov prvi roman za godinu i po dana pročitalo skoro trideset hiljada ljudi. Ovoga puta, Majić je sa nama podelio priču koja će nas još jednom navesti da se zagledamo u stvarnost širom otvorenih očiju i zapitamo se da li je moguće sačuvati sebe u društvu u kojem je sudbina pojedinca beznačajna poput zrnca peska koje vetar raznosi prenoseći ga iz jednog godišnjeg doba u drugo.

Priča o Ajši i Gabrielu može postati vaša, bilo čija, ali ta priča se već sada tiče svih nas i upravo zato ćete ovu knjigu pročitati u dahu, a siluete njenih junaka ukotviće se duboko u vama, pa se nemojte iznenaditi kad ih budete prepoznali u masi bezimenih i nepoznatih ljudi na ulicama ovog grada, ali i bilo kog drugog mesta na svetu.

Da li ste zaista spremni da saznate kako je biti čovek koji se više ničega ne plaši i kojem je svejedno da li će posle ovog života postati drvo, kamen ili ptica?

Ostrvo pelikana u izdanju Vulkan izdavaštva uskoro stiže u knjižare širom Srbije. Knjigu ćete moći da naručite i putem sajta www.vulkani.rs.