Najlepši ljubavni romani Vulkan izdavaštva po sjajnim cenama! Od 10. do 16. avgusta samo na sajtu www.vulkani.rs

Za sve koji uživaju u romantičnim pričama, iskrenim emocijama i ljubavima koje ostavljaju bez daha imamo divne vesti! Svi ljubavni romani Vulkan izdavaštva su na specijalnom popustu! Prepustite se stranicama ispisanim srcem i izmaštanim ljubavima koje će vas inspirisati!

PR
Leto je romantičnije uz Vulkan ljubavne romane, foto: Promo/Vulkan
Leto je romantičnije uz Vulkan ljubavne romane, foto: Promo/Vulkan
.

Od 10. do 16. avgusta, samo na sajtu www.vulkani.rs možete nabaviti najčitanije ljubavne romane po 35% nižoj ceni u odnosu na redovnu!

O naslovima koji su na akciji, kao i sve potrebne informacije, saznaćete klikom na link https://www.vulkani.rs/akcija.aspx, a mi imamo preporuku za vas.

Roman Dok nisam srela tebe je više od ljubavne priče. Ovo je pripovest o hrabrosti, stvarnim ljudskim sudbinama i donošenju teških odluka – ovo je uputstvo kako da preživite život. Lu Klark zna mnogo toga. Zna koliko koraka ima od njenog stana do autobuske stanice. Zna da voli ono čime se bavi, a da možda ipak ne voli svog dečka Patrika. Ali Lu ne zna da će uskoro izgubiti posao, kao i umirujuću izvesnost, njoj neophodnu, da zna šta budućnost donosi. Vil Trejnor zna da mu je saobraćajna nesreća na motociklu oduzela želju za životom. Zna da sve od tada deluje beznačajno i tmurno – i zna kako će to okončati. Ali Vil ne zna da će u njegov život uz vatromet boja uleteti Lu. I više ništa neće biti isto... Ova duhovita, topla i iskrena priča Džodžo Mojes doživela je i filmsku adaptaciju.

Poljubac s ukusom borovnica je roman koji ćete obožavati. Usred čarobnih polja borovnica, dok otkriva tajnu bakine priče o ljubavi, Elen će spoznati da život čine sitna zadovoljstva. Pitajući se da li je spremna da prati svoje srce i otkrije šta zaista želi, Elen ne okleva ni tren kad je njena voljena baka Rut zamoli da joj ispuni poslednju želju: treba da pronađe bakinu prvu ljubav, čoveka kojeg je volela i grubo odbacila, i da mu uruči pismo u kojem mu objašnjava zašto je to uradila.

Ambicija i mašta Šarlot Bronte očaravaju nas već dva veka, pa su tako i neke od najboljih autorki današnjice u njenim legendarnim rečenicama pronašle inspiraciju da ispišu nove romanse i ljubavne priče. Dame biraju, priče neponovljive Trejsi Ševalije, inspirisane su delima sestara Bronte! Tako će neobično venčanje doneti neočekivan obrt nevesti i njenoj kćerki, porodično putovanje podstaći će odluke koje menjaju život, a novopečena majka srešće staru ljubav u pričama koje slave snagu romana Šarlot Bronte.

Zavodnik je vrela priča o strasti na prvi pogled. Iako je planirala samo da se dobro naspava, Kerolajn je još prve večeri u svom fantastičnom novom stanu saznala sve o noćnim avanturama svog novog komšije Sajmona Parkera. Zidovi su tanki, a on očigledno u sjajnoj formi, pa se osim udaranja kreveta o zid čuje i oduševljenje njegovih mnogobrojnih partnerki. Jedno je sigurno: njen komšija je pravi magnet za žene.

Pošto joj trenutno na ljubavnom planu ne cvetaju ruže, a Sajmon je bezobrazno privlačan, provodi čitave noći budna – koliko zbog buke iz stana pored, toliko i zbog sopstvenih maštarija o vrelim dodirima i nežnostima. Ipak, kad joj jedne večeri prekipi i kad ode da se obračuna s bezobzirnim seksi zavodnikom, shvatiće da je on još šarmantniji i zgodniji nego što je zamišljala.