Leto je lepše uz Vulkan trilere

Najbolji trileri Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama! Od 1. do 7. avgusta samo na sajtu www.vulkani.rs.

PR
foto: Vulkan/Promo
foto: Vulkan/Promo
.

Imamo odličnu vest za čitaoce kojima uvek treba dodatnog uzbuđenja! Svi trileri Vulkan izdavaštva na specijalnom popustu! Ovo leto možda nećete provesti onako kako ste planirali, ali uz naše knjige adrenalina neće nedostajati!

Od 1. do 7. avgusta samo na sajtu https://www.vulkani.rs/ možete nabaviti najnapetije, najmisterioznije i najstrašnije trilere, i to po 33% nižim cenama i uživajte u dobrim knjigama.

O naslovima koji su na akciji, kao i svim potrebnim informacijama, saznaćete klikom na link https://www.vulkani.rs/akcija.aspx.

Anabel, roman koji ne smete propustiti! Jedne letnje noći, u maloj zajednici u Gulspongu, sedamnaestogodišnja Anabel je nestala dok se vraćala kući sa zabave, a stihovi čuvene Poove pesme pojavili su se na zidu neugledne kuće. Neiskusna lokalna policija puca pod pritiskom svih nacionalnih medija, a zabrinuti građani zahtevaju odgovore. Dok ne bude prekasno...

Erik Ambler napisao je roman Epitaf za špijuna. Njegovi likovi nisu heroji već obični ljudi uhvaćeni u opasnu mrežu špijunaže. Oni ne izrastaju u hrabre i plemenite junake, već ostaju anonimci koji se bore da prežive – grešeći na svakom koraku. Azurna obala 1938. godine. Stigavši u Sen Gatjen u Hotel Rezerv, Jozef Vadaši je želeo samo nekoliko dana odmora pre povratka u Pariz, gde biva uhapšen pod sumnjom da je špijun.

Roman Pedeset pet drži čitaoce u neizvesnosti do samog kraja. Idilu malog grada u Australiji poremetiće dolazak dva čoveka. Obojica tvrde da su bili žrtve kidnapovanja, da su bili vezani lancima i da im je rečeno da su pedeset peta žrtva serijskog ubice. Dvojica osumnjičenih. Dve identične priče. Ko govori istinu?

Da li ste sujeverni, da li vam brojevi nešto govore, ili ste skeptik? Postavite sebi ponovo ta pitanja, nabavite roman Trinaest i upustite se u nesvakidašnju priču. Rejčel i Bobi Solomon bili su najpoznatiji i najmoćniji holivudski par. Čitav svet mogao je da bude njihov, ali sada je ona mrtva, a njen muž je optužen za brutalno ubistvo. Međutim, ono što na prvi pogled deluje kao zločin iz strasti zapravo može biti jedno u nizu ubistava najinteligentnijeg serijskog ubice koji je hodao planetom.