OTVARA SE MEGA MAXI: Novo iskustvo porodične kupovine!

Na poznatom mestu, nekadašnjem Tempu Ada, kupci će moći da uživaju u novoj oazi porodične kupovine. Dobro poznati prostor je adaptiran i u potpunosti prilagođen potrebama modernog kupca koji želi da na jednom mestu pronađe sve artikle, a da istovremeno uživa u nabavci. U hipermarketu Mega Maxi, koji za kupce otvara vrata 30. jula na dobro poznatoj adresi Obrenovački put broj 3, biće dostupni proizvodi po jedinstvenim Tempo cenama.

PR
Hipermarket Mega Maxi za kupce otvara vrata 30. jula!, foto: Promo
Hipermarket Mega Maxi za kupce otvara vrata 30. jula!, foto: Promo
.

Mega Maxi, spoj omiljenog Maxi supermarketa i omiljenih Tempo cena, praćen je inovativnim konceptom širokog asortimana proizvoda i svojim sadržajem je namenjen svakom članu domaćinstva.

Na više od 4.000 metara kvadratnih hipermarket se ističe po svežim kategorijama voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva, a posebna pogodnost je i zanatska pekara, zahvaljujući kojoj potrošači mogu da uživaju u tradicionalnim hlebovima ručno pravljenim u radnji. Sezonski proizvodi, bebi proizvodi, lična higijena, zdravija hrana i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića dodatne su destinacije u kojima potrošači mogu odabrati svoje omiljene proizvode.

Na istoj lokaciji, pored hipermarketa, potrošačima su na raspolaganju i prodavnice za tehniku „Tehnomanija“, kućne ljubimce „Pet Spot“, kao i apoteka „Ivančić i sin“, što sasvim upotpunjuje porodičnu kupovinu.

Uz sve dobro poznate segmente asortimana Maxi supermarketa, sezonska ponuda i cene karakteristične za Tempo, uz najkvalitetniju uslugu, učiniće Mega Maksi novim omiljenim mestom porodične kupovine u gradu.