Urban

OTVARA SE MEGA MAXI: Novo iskustvo porodične kupovine!

Na poznatom mestu, nekadašnjem Tempu Ada, kupci će moći da uživaju u novoj oazi porodične kupovine. Dobro poznati prostor je adaptiran i u potpunosti prilagođen potrebama modernog kupca koji želi da na jednom mestu pronađe sve artikle, a da istovremeno uživa u nabavci. U hipermarketu Mega Maxi, koji za kupce otvara vrata 30. jula na dobro poznatoj adresi Obrenovački put broj 3, biće dostupni proizvodi po jedinstvenim Tempo cenama.

22.07.2020. - 10:00h pr
Hipermarket Mega Maxi za kupce otvara vrata 30. jula!
Hipermarket Mega Maxi za kupce otvara vrata 30. jula!foto: Promo

Mega Maxi, spoj omiljenog Maxi supermarketa i omiljenih Tempo cena, praćen je inovativnim konceptom širokog asortimana proizvoda i svojim sadržajem je namenjen svakom članu domaćinstva.

Na više od 4.000 metara kvadratnih hipermarket se ističe po svežim kategorijama voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva, a posebna pogodnost je i zanatska pekara, zahvaljujući kojoj potrošači mogu da uživaju u tradicionalnim hlebovima ručno pravljenim u radnji. Sezonski proizvodi, bebi proizvodi, lična higijena, zdravija hrana i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića dodatne su destinacije u kojima potrošači mogu odabrati svoje omiljene proizvode.

Na istoj lokaciji, pored hipermarketa, potrošačima su na raspolaganju i prodavnice za tehniku „Tehnomanija“, kućne ljubimce „Pet Spot“, kao i apoteka „Ivančić i sin“, što sasvim upotpunjuje porodičnu kupovinu.

Uz sve dobro poznate segmente asortimana Maxi supermarketa, sezonska ponuda i cene karakteristične za Tempo, uz najkvalitetniju uslugu, učiniće Mega Maksi novim omiljenim mestom porodične kupovine u gradu.