USKRŠNJA AKCIJA - Neverovatan popust na sve dečje knjige samo na www.vulkancic.rs

Obradujte decu najboljim Vulkančić knjigama!

PR
Obradujte decu, foto: Promo Vulkancic
Obradujte decu, foto: Promo Vulkancic
.

Povodom predstojećeg praznika Uskrsa, organizovali smo na sajtu www.vulkancic.rs veliku akciju u okviru koje će čitaoci biti u prilici da izaberu dečje knjige po neverovatnim cenama! Izbor je veliki, za dečake i devojčice, starije i mlađe – od bojanki preko edukativnih knjižica sa aktivnostima, blokova sa nalepnicama, poznatih priča, pažljivo odabranih bajki ali i romana za decu u izdanju Vulkančića.

Ukoliko izaberete najlepše Vulkančić naslove, na već postojećih 20% popusta na sajtu ostvarujete dodatnih 10%. Za tri kupljene knjige kupci dobijaju još 10% popusta. Popust, kao i besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije, ostvarujete kupovinom svih knjiga koje odaberete na sajtu www.vulkancic.rs.

Uskršnja akcija traje od 14. do 19. aprila na sajtu www.vulkancic.rs.

U ponudi izdavajamo ediciju Pametna beba, koja sadrži knjige koje podstiču razvoj govora, kreativnosti, senzornih i motoričkih sposobnosti, sticanje opštih znanja i usvajanje novih reči.

Ukoliko mališani ipak više vole igračke, zabavu će pronaći u knjigama Mali voz i Mali traktor. Samo treba da naviju igračkice i zabava iznenađenja može da počne! Na stranicama neverovatno zanimljive knjige 48 lavirinata iz čuvenih bajki i priča decu čekaju zamršeni lavirinti koje treba da reše. Na tom putu upoznaće junake i junakinje iz čuvenih bajki i priča. Knjiga sadrži piši-briši stranice i flomaster, kao i pažljivo odabrane aktivnosti koje podstiču razvoj motoričkih i kognitivnih sposobnosti deteta.

Devojčicama preporučujemo Moj tajni dnevnik, savršeno mesto na kome će moći da zabeleže sve o sebi, svojim prijateljima, porodici i razmišljanjima. Osim što je pun kvizova i zabavnih aktivnosti, ovaj dnevnik je savršeno mesto za beleženje tajni jer se zaključava ključićem.

Uz knjige Vulkančića Odredište: Planeta Zemlja i Odredište: Svemir otisnite se na fantastična putovanja u kojima ćete uživati. Na lak i zabavan način saznajte zanimljive činjenice o planeti na kojoj živimo i dalekom svemiru, a potom istražite veliki dvostrani poster koji dobijate uz obe knjige.

Odaberite omiljene naslove vaših mališana po neverovatnim cenama i uverite se zašto se uz knjige Vulkančića lepše raste!